kupio sam alfu pre 6 meseci i evo vec sad moram da varim pod jer je satrulio.da li je moguce da alfa `145 1998 god. satruli do te mere?auto mi je kod limara i nadam se da ce ga vratit u faricko stanje.ali da nema ni trunke zastite to mi ne ide u glavu?
truli patos na alfi 145 1998 god!!!!!
Collapse
X
-
Tvoj je auto izgleda zesce izgreban ili izudaran odozdo,na 145-icama ima kao neka zastitna guma ispod,barem na mojoj,tako da nije lako da je uhvati korozija...Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Hmm,tu nisu cista posla definitivno!Sve i da je 145 prvih serija iz '94.,neverujem da bi bila trulex danas a da je trosena na kolko-toliko normalan nacin.Zaboga,taj auto je imao minimalno 6-godisnju garanciju protiv korozije!
sve mi se cini da je tu bila ranije neka ozbiljna havarija koja nije sanirana valjano(ili nije ni mogla biti) pa se danas vidi rezultat.
Comment
-
-
NE ZNAM RAZLOG OSTECENJA 145-TICE
LJUDI,VERUJTE DA NI SAM NISAM VEROVAO DA TAKO NASTO MOZE DA SE DESI.SPOLJA JE EXTRA,POCINKOVAN LIM,TRULA VISNJA U FULU,BRANICI,LAJSNE,ALI ODOZDO HAOS.MEDJUTIM,VEC SAM PREDUZEO MERE,KUPIO VOSAK,BODY,TEMELJNU I AUTO SE VEC SREDJUJE KOMPLET.NE VREDI KUKATI KUPIO SAM AUTO OVDE U POZEGI ALI NISAM ISAO NA DIZALICU.JOS SAM ZAMENIO I KATALIZATOR I ZADNJI LONAC.JA VOLIM DA TO SVE BUDE U FULU.I BICE LJUDI.HVALA SVIMA KOJI SU MI POMOGLI I ODGOVORILI.
P.S. AUTO JE DO 2002 BIO U LIEG-U,BELGIA,VEROVATNO JE BIO NA NEKOM PLACU I TU JE SVE KRENULO......
ALFA 145 2.0 TD 1998.IGOR
Comment
-
-
Standardno je to za kola iz Belgije, koja se nalaze blizu mora.
Specificna mikro klima i sve truli.
Secam se Golfa starog 4 godine sa povrsinskom korozijom na jednoj strani auta. Resenje je bilo zestoko poliranje. Nisam ga ni uzeo na kraju.
Comment
-
-
truli patos
nisam vikao vec odgovarao.dizelka se extra ponasa,prima gas iz prve{mada hoce da izadje crn dim}.inace,odlicna je u voznji,bukvalno u vecim prenosima nema razlike sa benzincima.ne pravi vibracije uopste i stvarno sam zadovoljan.znam da mnogi misle da je alfa u benzinskoj formi bolja,ali svi alfini motori su remek dela bez obzira na broj kilovatai kubikazu.videcemo se na narednom skupu alfista i tu ce biti interesantno videti razlike i slicnosti.inace, na oj su 15-tice alu felne i gume 205/50/15.zaista extra stoje a ima i zadnji fabricki spojler.mislim da je vizuelno 1 liga jos da sredim ovo sranje dole i to je to.
alfa 2.0td igor
Comment
-
-
Imao sam slican problem na Golfu 2, pod je bio totalno truo, narocito kod nogu vozaca i suvozaca, a spolja ko suza, nema trunke trulezi. A sad cu ti reci i zasto, redovno su moji ostavljali prozor otvoren na pola, tako da je onaj tapacirung konstantno plivao u vodi, sto od kise sto od morke obuce, a tapacirung ko sundjer, samo mu obezbedi vode...veruj mi da sam, kao na nekim reprezentativnim primercima iz GSP-a, mogao da gledam asfalt...
Ali, sad ti je kasno da razmisljas zbog cega, nego menjaj to kad je vec tako dobra(mislim na ostalo)
Comment
-
Comment