Silen blokovi???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • duxi-kg
    CBC Član
    • 24.05.2006
    • 25
    • kg

Silen blokovi???

danas sam video da mi je otisao levi silen blok ako se tako zove???auto mi se veoma cudno ponasao,volan kad motam u levu stranu kao da zapinje i na rupama osecam da mi nije stabilna leva strana.znaci ona mala guma na ramenima valjda???ako gresim neka me neko ispravi.e sad da li treba menjati sve ili samo tu gumu??auto 145 2.0 qv pogledao sam u prodavnici 3000 din komad kao italijanski ali nije siguran da li odgovara za moj auto.
  • bojanTI
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2006
    • 870
    • Pancevo

Nalaze se na viljuskama, prednji i zadnji, cena im je 600 dinara prednji i nesto manje zadnji (ili obrnuto), a to sto ti opisujes su gumice na balans stangli, ali svejedno ne znam odakle 3k dinara za to...
    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• duxi-kg
      CBC Član
      • 24.05.2006
      • 25
      • kg

Originally posted by bojanTI
      Nalaze se na viljuskama, prednji i zadnji, cena im je 600 dinara prednji i nesto manje zadnji (ili obrnuto), a to sto ti opisujes su gumice na balans stangli, ali svejedno ne znam odakle 3k dinara za to...
      pa to je valjda cena za tu balans stanglu.

Comment

• veXon
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2006
        • 571
        • Beograd, Vozdovac

To sto si ti opisao jesu silen blokovi, i nalaze se na viljuskama, preporucljivo je da menjas cele viljuske, dakle na toj istoj viljusci imas i kuglu, koja je verovatno takodje spremna za zamenu (cenim ako su otisli silen blokovi) (zamena kugle i silen blokova je ustvari reparacija! i to ne mozes sam raditi...) dakle, ne radi to! ako zelis zdrav trap... i da, preporucljivo je da zamenis obe viljuske u isto vreme! a sto se tice gumica na balans stangli (stabilizatori) koje je pominjao bojan, one kostaju 200din, i menjaju se jako jednostavno.... to se podrazumeva da promenis ako menjas viljuske... toliko...

Comment

• Milos
          CBC Senator XXL
          • 12.05.2005
          • 700
          • Beograd, carraburma

@duxi-kg ti izgleda umes da se ulogujes na forum samo kada ti nesto treba ili kada imas nesto za prodaju?!

opusti se slobodno, ovde niko ne ujeda...

Comment

• duxi-kg
            CBC Član
            • 24.05.2006
            • 25
            • kg

Originally posted by Milos
            @duxi-kg ti izgleda umes da se ulogujes na forum samo kada ti nesto treba ili kada imas nesto za prodaju?!

opusti se slobodno, ovde niko ne ujeda...
            ja zaista ne razumem sta ti imas protivmene???ISKULIRAJ

Comment

• acasmc@200sx
              CBC Senator
              • 30.01.2007
              • 282
              • Mladenovac
              • BMW F31 320d

nikad ne vozim brzo, dok me ne pretekne Skoda Octavia karavan 1,9TDI

Comment

• alfaskorpion
                CBC Senator XXL
                • 24.02.2007
                • 361
                • Smederevo

Comment

Working...
                X