zadnje stopaljke

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • msc 146
    CBC Član
    • 10.12.2007
    • 51
    • zemoon

zadnje stopaljke

drugari, gde mogu da nabavim providne zadnje stopaljke za 146?
  • AlexRS
    CBC Senator
    • 27.10.2007
    • 234
    • Borca

Jel si probao u Gangland-u.....

Comment

• msc 146
      CBC Član
      • 10.12.2007
      • 51
      • zemoon

Nisam, oticicu sigurno

Comment

• AlexRS
        CBC Senator
        • 27.10.2007
        • 234
        • Borca

Vidi kod njih oni barataju s time, mislim da cak ako nemaju moze da se naruci, e sad neznam koje su cene...

Comment

• msc 146
          CBC Član
          • 10.12.2007
          • 51
          • zemoon

one bi trebalo da izgledaju vrh. Interesujeme jos zadnji spojler. Mnogo ulepsava auto

Comment

• bojanTI
            CBC Senator XXL
            • 04.01.2006
            • 870
            • Pancevo

Ne svidjaju mi se ni malo... Nije to za Alfu!
            In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• msc 146
              CBC Član
              • 10.12.2007
              • 51
              • zemoon

mislis da je ciganlija?

Comment

• miQzma
                CBC Član
                • 31.07.2007
                • 97
                • Beograd,Mirijevo

ne mora da bude,video sam jedan model koji je extra,a providne su.Samo,mislim da ih je lik platio preko 150e.
                Originally posted by Sheta_Junior
                50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.

Comment

• msc 146
                  CBC Član
                  • 10.12.2007
                  • 51
                  • zemoon

i ja sam video jednu lepu na skupu. Delovao mi je fino. Gde bih mogao da nadjem spojler sa zadnjih vrata?

Comment

• marek
                    CBC Senator
                    • 16.09.2005
                    • 243
                    • Beograd

Ja sam video da je duxi-kg sa foruma stavio na 145 http://img75.imageshack.us/my.php?image ... 012ta2.jpg

Comment

• msc 146
                      CBC Član
                      • 10.12.2007
                      • 51
                      • zemoon

izgleda kao bombona. Super

Comment

• miQzma
                        CBC Član
                        • 31.07.2007
                        • 97
                        • Beograd,Mirijevo

Ove koje sam ja video su jos jednostavnije,nenapadnije i u krajnjem lepse.
                        Originally posted by Sheta_Junior
                        50% ljudi u srbiji vozi zastavu. 30% ljudi u srbiji vozi VW. ostalih 10% su drugi automobili.

Comment

• dekideki
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2005
                          • 1914
                          • Beograd

*ima na e-bay, valjda se narod zasitio pa su cene oborili na pola. ako ima neko da ti donese, mozes i 100e da ustedis.

mislim da ih je jako tesko iskombinovati da lepo izgledaju na Alfi... ako sve stavis providno i srebrne loodilo felne velikog precnika mozda i dobije na agresivnosti. naravno - bez dodatnih preteranih spojlera i smajlinga...
                          .

Comment

• bojanTI
                            CBC Senator XXL
                            • 04.01.2006
                            • 870
                            • Pancevo

Ne bih da vredjam pripadnike Romske zajednice, ali da! Bas Ciganija! To mi dodje ono, nemam za ***** pa cu Alfu da naruzim da bi licilo!
                            Treba negovati ovako ozbiljan design, sve sto dolazi u obzir je maaalo spustanje, felne sa manjim ET-om i mozda, ali pazi samo mozda lepse sajtne i dodaci na branicima, ali to toliko neprimetno da samo malo zacini vec postojeci skoro savrsen design, za to po pravilu treba platiti dosta za neku od poznatih firmi koje to rade, ili ih iskopirati, ali opet kazem... Kako Milos rece, problem sa Alfama iz tog vremena je sto su nedovrsene i u pravu je, felne koje eizadju malo napolje popravljaju to i nista tu vise ne bih dirao!

Da se duxi-kg ne naljuti, po mnei je to nedostatak ukusa i potpuni promasaj! Astra G je rodjena za ovako nesto, ali Alfa 145...

Prelistajte malo ovaj forum, ovde mozete videti 145 i 146 koje izgledaju kao da su juce iz salona izasle, razmislite malo o tome...

Pozdrav!
                            In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• alfaskorpion
                              CBC Senator XXL
                              • 24.02.2007
                              • 361
                              • Smederevo

Originally posted by bojanTI
                              Ne bih da vredjam pripadnike Romske zajednice, ali da! Bas Ciganija! To mi dodje ono, nemam za ***** pa cu Alfu da naruzim da bi licilo!
                              Treba negovati ovako ozbiljan design, sve sto dolazi u obzir je maaalo spustanje, felne sa manjim ET-om i mozda, ali pazi samo mozda lepse sajtne i dodaci na branicima, ali to toliko neprimetno da samo malo zacini vec postojeci skoro savrsen design, za to po pravilu treba platiti dosta za neku od poznatih firmi koje to rade, ili ih iskopirati, ali opet kazem... Kako Milos rece, problem sa Alfama iz tog vremena je sto su nedovrsene i u pravu je, felne koje eizadju malo napolje popravljaju to i nista tu vise ne bih dirao!

Da se duxi-kg ne naljuti, po mnei je to nedostatak ukusa i potpuni promasaj! Astra G je rodjena za ovako nesto, ali Alfa 145...

Prelistajte malo ovaj forum, ovde mozete videti 145 i 146 koje izgledaju kao da su juce iz salona izasle, razmislite malo o tome...

Pozdrav!
                              u potpunosti se slazem sa tobom ,bez ikakve uvrede prema neistomisljenicima, ukusi su razliciti ...

Comment

Working...
                              X