problem sa sedenjem 156 sw 2002

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojann
    CBC Veteran
    • 06.01.2008
    • 129
    • Beograd

problem sa sedenjem 156 sw 2002

Ja sam od skora usao u vase vode alfizma,, kazu mi ljudi presao si sa konja na magarca,, vozio sam bmw e36 320i,, ali cini mi se da nije tako
    seo sam u 2.4jtd i odusevio se auto leti,, takvu silinu nigde nisam osetio,, esad da se vratim na mali problem,,vidim pricate o niskom sedenju u alfama,, kod mene nije taj slucaj sediste iako je rucicom spusteno do kraja i dalje ima izrazito visok polozaj sedenja,, moze li se to promeniti,, pozdrav
  • bojann
    CBC Veteran
    • 06.01.2008
    • 129
    • Beograd

potrosnja 156 2.4jtd

LJudi u zabludi ste da je 2.4jtd veliki potrosac,,,za neverovati ali ova alfa meni po gradu uz laganu voznju ne prelazi 7 l na 100km,, o cemu dalje da pricamo,,mislim da trosi manje od 1.9jtd pozz

Comment

• bojanTI
      CBC Senator XXL
      • 04.01.2006
      • 870
      • Pancevo

Ne znam koliko si visok, meni je sedenje u 156 veoma nisko a visok sam 187 cm, verovatno je stvar navike jer je kod mene na 146 sedenje poprilicno visoko u poredjenju sa 156 i to mi se svidja, vrlo je pregledno ali se ne gubi na osecaju, to jest nije kao u autobusu ni iz daleka!
      Par ljudi je selo kod mene i prokomentarisalo kako se "sportski sedi", iako kod njih, konkretno u Vectri, sedi se jos nize, to je prosto subjektivan osecaj!
      U 156 u najnizem polozaju ne vidim nista od brisaca, sto je prosto prenisko uzimajuci u obzir moju visinu, ali opet kazem sve je stvar navike, tebi je previsoko, meni nisko...

Naravno da nisi presao sa konja na magarca, e36 je odlican auto, ali 156 je u najmanju ruku drugacija!
      Istina dosta se nisko sedi u svakom BMW, to mi je uvek smetalo kad god sam ih vozio, imam osecaj da mi se **** vuce po asfaltu, odmah me podseti na crne naocare, beoxerica jakna od skaja, frizura na keca, zejtin u kosi, otvoren zatamnjeni prozor na 200%, neki tuc-tuc iz woofera iz gepeka i blajhana plavusa sa sve peglanom kosom, ma ne nikako mi se ne svidja taj nizak polozaj!
      In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• bojann
        CBC Veteran
        • 06.01.2008
        • 129
        • Beograd

imenjace ,, ja sam visok 187,5 ,, znaci isti smo
        kad sedim u mojoj alfi fali mi 3,4 sc do krova da udarm glavom ,, ma to je nemoguce nesto tu nije u redu
        seo drug pored mene i kaze mi sto sedis tako visoko , spusti sediste
        ,, ne znam sta da radim
        gledao sam danas sine i sve stoji fabricki
        koju ti 156 cu imas???

Comment

• bojanTI
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2006
          • 870
          • Pancevo

Ne ja imam 146 i pored uslovno receno "visokog" sedenja u njoj imam jos dosta do krova gore...

Jel ti radi taj mehanizam za podesavanje visine sedista?!
          In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• starac vujadin
            CBC Senator XXL
            • 27.08.2005
            • 2617
            • Stari grad

U 156 se generalno visoko sedi. Ja volim da sedim vise i blize, ali kod 156 sam spustio sediste na pretposlednji zubac i tako mi je ok.

Reci da je E36 bolji od 156 moze samo ko nema veze s kolima i ko ih nije probao. Dobar je bio E36, ali tek E46 je dostojan takmac za 156, a E46 i E36 je razlika u klasi.

Comment

• bojanTI
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2006
              • 870
              • Pancevo

Starce?! Pa kako ti onda ocenjujes sedenje u 146?!

Comment

• starac vujadin
                CBC Senator XXL
                • 27.08.2005
                • 2617
                • Stari grad

Sedeo sam u 145 i nije mi se svidelo.

Comment

• bojanTI
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2006
                  • 870
                  • Pancevo

Mislio sam na to je li visoko ili ne...

Comment

• bojann
                    CBC Veteran
                    • 06.01.2008
                    • 129
                    • Beograd

ljudi

nemojte da mesamo babe i zabe,, osnova sportskog sedenja je nisko sedenje,, moja alfa ima odlicna sedista,, i kadice sa strane,, a sedim visoko pa mi to kvari utisakk,nisam mislio da treba da se sedi na podu ali nize teziste je bolje i za osecaj u voznji i sve ostalo!!!!!!
                    kad je okupljanje?????doci cu pa nek vide ljudi kakav mi je polozaj sedenja, vozio sam neku alficu 156 1.6 1999 god i odusevio se kako se nisko i udibno sedi ,, i sad seo u moju i ,,,,da poludis,, videcete

Comment

• BlackBeauty
                      CBC Senator
                      • 07.06.2006
                      • 221
                      • Split

U bivsoj 146-ici sjedih povisoko (al' se navikao),
                      u 156 SW - paaaa,.... taman!
                      Najdonji polozaj, osjetno nize nego u 146, ali ne na podu kao kod nekih spominjanih...
                      (184 cm visine)
                      Navikao se i na ovu visinu, mislim da bi s nizim polozajem imao samo
                      vecih problema s preglednoscu...
                      www.alfisti.hr

Comment

• bojann
                        CBC Veteran
                        • 06.01.2008
                        • 129
                        • Beograd

jeste

u pravu si ali meni buni jedna stvar i to sto ljudima ne mogu da dokazem ,, velika razlika u sedenju izmedju 2002 godista i ovih starijih alfi

Comment

• igorkrnic
                          CBC Senator XXL
                          • 02.12.2007
                          • 572
                          • Kikinda

bojane eto ja imam 156 2000, 1.8TS, ima sekvent plin, nije karavan, pogledaj je u garazi.
                          Sedi se bas nisko a ja volim visoko pa drzim navisu dignutu poziciju.

Ajde da se menjamo

Comment

• Player
                            CBC Senator XXL
                            • 13.04.2006
                            • 458
                            • Novi Sad
                            • Alfa Romeo GTV V6 TB

Ne razumem ovo, ja sam visok 193cm pa imam mnogo vishe do krova
                            Chak se ponekad smorim kad idem na duzhi put pa malo dignem sedishte.
                            Objects in the mirror appear
                            TO BE LOSING !!!

Comment

• ALFA LEOPARD
                              CBC Član
                              • 13.11.2007
                              • 23
                              • Beograd

Ljudi,u ovom slučaju nije previše važno koliko je ko visok,već koliko ko ima dugačke noge,odnosno telo.Nije sve u samoj visini.
                              Uvek kad sednem u 156 imam nekih 4 do 5 cm do krova,a visok sam 190.

P.S. Inače,obožavam da nisko sedim i odvrnem naslon,tako da niko ne može da sedne iza mene... U gradu je preglednije kad se vozi sa visoko podešenim sedištem,ali na autoputu,svakako nije

Comment

Working...
                              X