ja ne znam kako vam je tako visoko sjediste u 156 ja kada sjednem u svoju zaljepljen sam do poda visok sam 186, sjediste je spusteno do kraja i ne moze se uopste porediti sa 145 ili 146, brat ima 145 i polozaj sjedista je totalno drugaciji cak i neuporediv sa 156, ja sam se navikavao na polozaj u 156 ali definitivno nisam ni blizu krova
problem sa sedenjem 156 sw 2002
Collapse
X
-
imam isti problem i taman sam namjeravao da pitam....znaci isto visok polozaj sjedenja u alfi 156 2.4JTD....meni ne smeta krov...pa ni kad ga dignem do kraja ne dohvacem glavom...ali opet u krajnjem donjem polozaju opet mi to izgleda visoko...imam i pezo 406 i u njemu kad spustim sjediste do kraja potpuno je durgaciji osjecaj...to sve izgleda mnogo blize patosu nego kod alfe...navikao sam sa ja na alfu ali mi je taj polozaj sjedenja i namjestanja volana losije rijeseno nego li u pezou npr....FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE
there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....
Comment
-
-
pa
pa sta da radimo druze ja sam poludeo ,, stalno se hvatam za rucicu i hocu da spustim sediste ali nema vise ,, to je krajnja granica u donjem polozaju,, poludeo sam,, ima da odem kod mog limara i da mu kazem da ga spusti kako god zna i ume!!!!!!!
Comment
-
-
Na AR 75 sedista stoje na 4 plasticna prstena koji su oko srafova kojima se pricvrscavaju za patos. Proveri da li je isto resenje i kod tebe, pa ako jeste, slobodno ih izbaci i dobices dodatnih pola santimetra.
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
Ja sam jednom prilikom sjeo u jednu 156-cu, iako sam spustio sic do kraja ono je i dalje bilo visoko u pm..
Pretpostavljam da je neki kvar ili su se u fabrici zeznuli kad su montirali sic..
U mojoj nije tako...taman je, nize nego kod ostalih non-racing auta...otprilike kao u E36 samo sto je E36 coupe nizi masu...U Alfu GTV treba uc...to je pod ali vrhunski je..tako i treba da bude..racing
U 156-ci je odlican polozaj za volanom..sve je pri ruci, volan lezi odlicno i to svi kazu koji sjednu u nju pa makari ne volili Alfu...u principu svaka Alfa je takva...www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Comment
-
-
Ma nije prica o tome je li pri ruci menjac ili neradi se o tome da je osjecaj kad sjedim u autu priicno cudan...jer sjedista i kad je u krajnjem donjem polozaju opet izgleda visoko podeseno...a da ne pricam da kad ga podignem izgleda kao da vozim neki kombi...
FERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE
there is nothing like ferrari.georgeus design and precision performance are the hallmarks of Enzo Ferrari`s automobiles....
Comment
-
-
Originally posted by NigyNa AR 75 sedista stoje na 4 plasticna prstena koji su oko srafova kojima se pricvrscavaju za patos. Proveri da li je isto resenje i kod tebe, pa ako jeste, slobodno ih izbaci i dobices dodatnih pola santimetra.
sad pogledah i u mojoj 156 je isto tako...e sad to je bukvalno 5mm a mozda i manje pa ne znam da li je to vrijedno skidanja sjedistatj tog posla
Comment
-
-
mozda je smijesno...ali od kako sam procitao tvoj post gdje pominjes te gumice na poslu sve podizem i spustam stolicu posto ima podesavanje visine da vidim da li je ta mala razlika primjetnajeste da nije isti polozaj ali rekoh da probam
Comment
-
-
Mozda je meni bila primetna, jer na sedistu nemam mogucnost podesavanja po visini, i to malo mi je falilo da nogom ne kacim srednju konzolu. =]
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
Ja sam pre imao 156 97' god. i uvek sam sedeo sa sedistem spustenim do kraja i povucenim nazad skoro do kraja, a volan skroz dole i ka meni. Inace sam visok 194cm. Drugar ima 156 JTS SW 2002 i kad sednem u nju i uradim sve isto kao kod mene (sediste dole/nazad , volan dole/izvucen) pozicija sedenja nije ni blizu. Sedi se mnogo vislje i blize tabli, pozicija je toliko visoko da udaram glavom u suncobrane kod kocenja. Sigurno ima razlike izmedju limuzine i karavana kao npr kod stila 3 i 5 vrata, kod 3v volan ide dosta nize i sediste moze vise nazad od 5v.
Comment
-
-
e moja nije SW pa se opet zalim na taj problemmozda je to tako kod Dizelki
i karavana
eto me brzoFERRARI THE ULTIMATE DREAM MACHINE
Comment
-
Comment