cene za delove trapa na 156

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojann
    CBC Veteran
    • 06.01.2008
    • 129
    • Beograd

e

Mislim da si u pravu ,,kod nas se postavlja pitanje kvaliteta,, gledam ove cene selen blokova i ja cu da stavim ovaj od 500 din,,komentarisao sam sa majstorom i on mi je rekao da su zadovoljavajuceg kvaliteta,,svi ti delovi moraju da zadovoljavaju odredjen kvalitet,, ne prave se od sapuna pa ce da traju 500km.. to je licno moje misljenje,,,aj vi koji ste zagovornici kvaliteta sta cete da radite ako vam crkne turbina,, koliko ce vas da odeu deltui kupi novu ,, a koliko nas ce da ode i kupi polovnu sa stranca

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Dobro de, idi kupi to jeftino i svi mirni, sta se nerviras...

Comment

• dekideki
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1914
        • Beograd

*ovo je odlican prilog koji ce nam sluziti kao kontraargument stereotipima da za Alfu ne postoje pored originalnih i jeftini delovi. dakle, postoje. kao i za VW. a o dilemi da li ugraditi te delove u auto, stvarno ne treba trositi na forumu ni slova vise.

u protivnom, dodajte anketu.
        .

Comment

• bojann
          CBC Veteran
          • 06.01.2008
          • 129
          • Beograd

delovi

cekaj ti kazes da ne trosimo vreme,, ja ti ne pricam za fals amortizere ili ramena,, nego za delove kao sto su spona i selen blok
          aj reci ti meni,, selen blokovi su obicni gumeni delovi,, i sad ti meni kazes da ako ne dam za njih 3500 nece valjati,, ma to su gluposti,,

Comment

• Sasha
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 4126
            • Novi Sad

Ne kaze ti da nece valjati, nego ce trajati 2-3 puta krace. Losija guma, brze se potrosi/popuca/izgubi svojstva.
            www.arcs.org.rs/forum

Comment

• Vlada_nbgd
              CBC Senator XXL
              • 11.09.2005
              • 1066
              • Novi Beograd/Topcider
              • ford focus sport pack

Ostaje nam samo da ti ugradis te silen blokobe,pa da nam javis utiske posle nekog vremena.Btw nema razloga da se ljutis,govore ti ljudi iz iskustva.Mnogi delovi deluju prosto pa opet njihove kopije jako kratko traju.A to sto pricas o odredjenim standardima koje ti delovi moraju da zodovolje ima smisla mozda na trzistu EU,u Srbiji nikako.Sve u svemu srecno.
              FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• bojann
                CBC Veteran
                • 06.01.2008
                • 129
                • Beograd

u pravu ste

u pravu ste ljudi ja vas sve razumem,,ali postavlja se pitanje koliko je taj navodno original uopste original a kao drugo koliko je kvalitetan,,, jedini pravi original je kad skines sa alfe stranca koja je napr dolsa iz nemacke neki deo i onda mozes da kazes e ovo je original

Comment

• Nigy
                  CBC Senator XXL
                  • 13.04.2006
                  • 921
                  • BGD

Onda napravi test.
                  Kupis originalne i te jeftinije.
                  Sa jedne strane stavis jedne, sa druge one druge, pa posle XYZ kilometara sredis utiske i sam sebi odgovoris.

Originally posted by Jovana
                  Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• starac vujadin
                    CBC Senator XXL
                    • 27.08.2005
                    • 2617
                    • Stari grad

...a onda je Kasandra otkrila da je sama sebi tetka...

Comment

• igorkrnic
                      CBC Senator XXL
                      • 02.12.2007
                      • 572
                      • Kikinda

sve je to ok ali nisu iste rupe i neravnine na oba tocka, obicno je losiji asfalt na desnom tocku.
                      To kazem ja jer cesto putujm po vojvodini pa znam

Comment

• veXon
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2006
                        • 571
                        • Beograd, Vozdovac

Auu citam vas i ne verujem... dakle stvarno nas ima svakakvih...
                        lako se raspolaze sa tudjim dzepom i kaze, ma idi kupi u delti original je original... a sto je najgore od svega ima likova koji samo tako pricaju a u praksi ne upraznjavaju isto, cak ne znaju ni gde je delta... cast izuzetcima... dakle evo i ja cu da dodam idi u deltu i kupi original, najmanje ces rizikovati, to je skoro sigurno... Ne znam zasto ali evo ja cu ti preneti tudje iskustvo, drug mi vozi 156 sw, 1.9... ko casa, redovno odrzavana i stvarno auto izgleda ko da je izasao iz fabrike, drug je vozi kao po jajima, dakle vozac, kakvog auto moze samo da pozeli... auto se odrzava kod Dese, Dese koji je samo pre godinu dana vrteo pricu da reparirane i aftermarket viljuske ne bi ugradio i da mu musterija trazi... a sad se malo raspitajte sta prica? kako god drug ni jedan deo nije kupio a da mu poreklo nije bilo iz delte... posle 8.5k (osam i po hiljada), eno ga na kanalu? dakle rizik uvek postojo... e sad ako ce meni neko na ovom forumu da kaze da treba da me bude sramota sto ne kupujem u delti i sto svi delovi na mom autu nisu originalni i da zbog toga ja moju alfu volim manje nego on, onda nek se nosim u k.
                        I necu vise da komentarisem druge, ti najbolje treba da znas koliko mozes i sta zelis...

Comment

• starac vujadin
                          CBC Senator XXL
                          • 27.08.2005
                          • 2617
                          • Stari grad

Prica nije bila o Delti vec o tome da li kupovati originalne delove ili ne-originalne (jeftine). Ljubav s tim nema nikakve veze.

Comment

• veXon
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2006
                            • 571
                            • Beograd, Vozdovac

nisam ja govorio o delti kao delti, ocigledno me nisi razumeo, nije ni bitno...

Comment

• starac vujadin
                              CBC Senator XXL
                              • 27.08.2005
                              • 2617
                              • Stari grad

Odlicno sam ja razumeo nego ti mesas babe i zabe...

Imas pitanje kvaliteta odrzavanja. Auto se moze odrzavati sa manje ili vise para. Vise para skoro uvek znaci kvalitetno odrzavanje, ali ponegde se moze i ustediti ko je pametan - nisu svi ovlasteni servisi bogom dani, niti su svi originalni delovi najbolji. Odrzavanje sa manje para uglavnom znaci losije odrzavanje, sem u slucaju da covek zna sam da radi auto. Kao sto se vidi napisao sam - skoro uvek, a ne UVEK. Onaj ko odrzava auto, a nema para da ga odrzava sa originalnim delovima, u skupim ovlascenim servisima treba toga da bude svestan i da kaze sebi: "Ok, nemam kinte, ali se trudim i snaci cu se...znam sta valja, ali nemam para, naci cu neko drugo dobro resenje", a ne da zbog toga sto nema prica kako je jeftinije bolje...zato sto on nema to da priusti. To je egoisticno gledanje na stvari sakriveno iza nekih iracionalnih elemenata (ljubav, cast, moral...) u kome valja jedino ono sto ja radim.

Comment

• bojann
                                CBC Veteran
                                • 06.01.2008
                                • 129
                                • Beograd

u potpunosti se slazem sa kolegom i pricom o originalu ili ne originalu,,,ljudi da vam ja ispircam moju pricu ,, ja vec 8 godina vozim krseve iz znam sve limare,, farbare mehanicare,,itd prvi auto mi je bio reno4 pa posle 3,4 jugica pa audi 100 pa audi 200 pa bmw e36 i sad sam seo u alfu,, ova pomenuta vozila sam odrzavao kupujuci polovne delove,,,nisam imao para za drugo,,,audi i bmw su mrcine i mozes da ih gazis koliko hoces ,, ali mi se alfa cini malo suptilnija i prefinjenija,,ljudi kod nas se na tako los nacin exploatisu kola da to nije normalno,, nije pitanje u delti li originalnim delovima nego u tome da treba pripaziti auto,,, nemoj neko da mi kaze da posle par udarnih rupa deltin deo ce da izdrzi a moj ne originalni ce da propadne ,, to su gluposti,,, toliko je lose gorivo,, putevi i da ne navrajam da je svemu vek kraci,,, ja stojim iza toga da neke delove ne treba kupiti originalne i to je moje misljenje,,necu da dam za selen blok 3500 din pa da je od zlata,, jer cu posle toga opet kukati ,, udarajuci u rupe da ga ne unistim,, stavicu ovaj od 600 din pa cemo da vidimo kako ce da se pokaze!!!

Comment

Working...
                                X