sinhron trece brzine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojanTI
    CBC Senator XXL
    • 04.01.2006
    • 870
    • Pancevo

Vidimo se u utorak tamo, meni su na redu kaisevi i spaneri, nemoj da mi se ne javis ako me vidis, dolazim sa zelenom 146!

Ali ne zaboravi da pitas zasto se to desilo tako rano, mislim da ce biti poucno...
    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• jevtic
      CBC Senator XXL
      • 26.11.2006
      • 729
      • beograd

kolka je cena popravke?
      ex - fabia 1.9 tdi
      golf 2.0 tfsi

Comment

• bojanTI
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2006
        • 870
        • Pancevo

jevtic hoces molim te kad bkns javi kolika je cena popravke da nam i ti kazes kolika ce biti za Fabiju kad saznas?!
        In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• bkns
          CBC Član
          • 05.12.2007
          • 92
          • novi sad

radim to u ns!!! komplikovano mi je da dolazim u bg posto auto traba da bude dva dana na popravci, ne znam koliko ce mi naplatiti posto imam opciju da stavim polovan sinhron koji kosta 30e ili nov... a za ruke Bog zna koliko ce mi uzeti! javicu u svakom slucaju! da li vredi odmah menjati i druk lezaj, korpu i lamelu??? pitao me je majstor da li hocu kad vec skidaju menjac? set kosta 14200 din, tako kaze... jel to puno i da li je neophodno to menjati???

i da, pitao sam u stojanovu zasto je to otislo tako rano a mojstor mi je odgovorio "ne znam ni ja..."

Comment

• bojanTI
            CBC Senator XXL
            • 04.01.2006
            • 870
            • Pancevo

Ruke su 100 eura minimum plus sinhron... Pa znas kako, menjac se skida eto tek kad mora i ako se skida onda se gleda da se zameni sve sto treba, jer veliki je to posao!
            Ako ti je realna kilometraza tek za oko 40-50k km ces imati zamenu kvacila, sto je po meni negde za oko 2-3 godine u zavisnosti koliko vozis!
            Ne bih ti preporucio da sada menjas kvacilo jer ces do zamene istoga ici jos par puta kod majstora za razne stvari pa iskoristi jednu od tih prilika da zamenis i kvacilo, jedino sto ce te kostati 100 eura vise za ruke!
            Predlozio bih ti da zamenis sve semeringe jer je to ono sto ce ti uskoro popustiti, opet kazem ako ti je realna kilometraza!
            Nesto mi je tih 14k dinara malo za set, jel to 1.6 TS?!

Mozes na stvari gledati i drugacije... Recimo da ti je ostalo jos oko 30% tog seta koji vozis da exploatises... Ako sada zamenis ceo bices miran jos oko 120-150k km, a ustedeces i vreme i novac za ruke pri sledecoj zameni kvacila...

Racunica je prosta, za ruke i sinhron placas sada 200 eura, plus set i semerinzi 200 to je 400 eura!
            Ako sada ne zamenis kvacilo kostace te tih 200 za ceo set plus 100 za ruke i ovih 200 sada, znaci 500 plus jos dva dana bez auta i ostalo drndanje!
            Jedino sto gubis je oko 40 000 km sa ovim setom (plus problemi sa njim kad krene da crkava), ali to je irelevantno u ovom slucaju!

Povlacim ono gore sto sam rekao! Zameni i ceo set kvacila, generalno ti se vise isplati na duze staze gledajuci!

Comment

• jevtic
              CBC Senator XXL
              • 26.11.2006
              • 729
              • beograd

@bojanTI

np.
              ex - fabia 1.9 tdi
              golf 2.0 tfsi

Comment

• Bane
                CBC Senator XXL
                • 30.05.2006
                • 344
                • Konjarnik Bg

Originally posted by bkns

i da, pitao sam u stojanovu zasto je to otislo tako rano a mojstor mi je odgovorio "ne znam ni ja..."
                i da sigurno ti ovo ne smeta

Comment

• Player
                  CBC Senator XXL
                  • 13.04.2006
                  • 458
                  • Novi Sad
                  • Alfa Romeo GTV V6 TB

Originally posted by bojanTI
                  Ali ne zaboravi da pitas zasto se to desilo tako rano, mislim da ce biti poucno...
                  Zato shto su Fiatovi menjachi oduvek bili katastrofa... materijali su jednostavno jadni
                  Objects in the mirror appear
                  TO BE LOSING !!!

Comment

• Nigy
                    CBC Senator XXL
                    • 13.04.2006
                    • 921
                    • BGD

Pa nekima ni titanijum ne bi pomogao...

Originally posted by Jovana
                    Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• bojanTI
                      CBC Senator XXL
                      • 04.01.2006
                      • 870
                      • Pancevo

Originally posted by Nigy
                      Pa nekima ni titanijum ne bi pomogao...
                      Upravo tako! Moj Yugashin ima 250 000 km i sve zdrave sinhrone!

Comment

• bkns
                        CBC Član
                        • 05.12.2007
                        • 92
                        • novi sad

ujutru u 8 vozim auto u servis, kazacu im da mi srede samo sinhron pa sta bude... ne daju mi se pare jos za kvacilo kada nemam problema sa njim, hvata dosta nisko tako da je valjda dobro! auto bi trebao da bude gotov u sredu pa cu vam javiti sta se desilo!!!

Comment

• bkns
                          CBC Član
                          • 05.12.2007
                          • 92
                          • novi sad

danas su mi se javili iz servisa, oko 20000 din korpa, lamela, lezaj, plus sinhron sa rukama, 13000! znaci zamena svega ce me izaci 33000!!! uzaz! sutra idem po auto... jos samo da sve bude kako treba...

Comment

• Player
                            CBC Senator XXL
                            • 13.04.2006
                            • 458
                            • Novi Sad
                            • Alfa Romeo GTV V6 TB

Jel to nov sinhron? Cena je po meni katastrofalna... ja sam tri puta radio menjach pa me sve ukupno nije toliko izashlo
                            TO BE LOSING !!!

Comment

• bkns
                              CBC Član
                              • 05.12.2007
                              • 92
                              • novi sad

u tih 13000 din je uracunat polovan sinhron, menjanje seta kvacila, skidanje i rastavljanje menjaca. koliko kosta set kvacila sa druk lezajem?!

Comment

• Player
                                CBC Senator XXL
                                • 13.04.2006
                                • 458
                                • Novi Sad
                                • Alfa Romeo GTV V6 TB

Pa dobro onda... zaboravio sam na rastavljanje menjacha.
                                Mene je set izashao 17000... zato shto je druk lezhaj ujedno i cilindar kvachila.
                                Ako je tako i kod tebe valjda je ok cena.
                                TO BE LOSING !!!

Comment

Working...
                                X