ciscenje kontrolne table od 2001

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sisa ki
    CBC Član
    • 12.04.2006
    • 90
    • Kikinda

ciscenje kontrolne table od 2001

evo pitanja...da li je neko cistio tu noviju tablu od alfe od 2001 pa nadalje? mislim na ovu grublju,ako znate na sta mislim.
    ne znam cime da je povratim stari izgled.izgleda prljava do 00,a nije.inace je mat i ne prima ni kokpit sprej ni nista drugo.
    ako je neko uspeo da je osvezi i povrati donekle prvobitni izgled,kako mu je to uspelo....ribao sam i cetkicom i krpom i deterdzentom i bla,bla i nista,jednostavno kao da upije u sebe sve sto stavim na nju...

a i treba da bude mat...a ne sjajna...ali ....
  • bojann
    CBC Veteran
    • 06.01.2008
    • 129
    • Beograd

ja sam isao da cistim nebo u auto perionicu..kod nas na novom beogradu to rade u perionici petosevic za 1000 din, specijalna sredstva i krpica i 2 sata ciscenja,,kaze mi covek ocisticu ti i tablu ona je prljava ali ne izgleda tako posto je mat,, i ostavio ja kola i kad sam dosao odusevio se ,,nebo kao novo a tabla sve isto,, kaze on ova tabla je specificna i ne vidi se kad je prljava,,u mojim kolima je puseno i bilo je zuto nebo ,, saad sve izgleda kao novo,,e sad nije mi jasnlo kakko mioslis da povratis stari sjaj i svezinu table,, ona jednostavno tako izgleda i kad je bila nova i sada,, kupio sam ja sredstvo i namazao je malo je izgledala svezije,, u pitanju je nano tehnologija zelena bocica i kosta oko 700 din,,ako ti nije mnogo 100o din ,, ocisti nebo i casti ga 100 din nek ti ocisti tablu i bice ok,,perionica petosevic u omladinskih brigada ,,,koju alfu imas?

Comment

• AlexRS
      CBC Senator
      • 27.10.2007
      • 234
      • Borca

Probaj da je namazes sa bebi uljem, ja to konstantno radim ima da sija kao nova... Samo nemoj da koristis krpu vec uzmi parce vate, jer od krpe ostaju dlacice.

Comment

• neshaoct
        Banovan
        • 18.08.2007
        • 1754
        • Beograd, Rakovica

...jel' to ona ista hrapava kontrolna tabla kao na Stilu ?
        Kada se prasina zavuce u te pore, a ako uzmes krpu ili sundjer, ta tabla se ponasa skoro kao smirgla, i otpadaju dlacice [ kao sto rece AlexRS ] ?

Nisam koristio bebi ulje [ nisam se setio ], ali jesam nesto sto je najslicnije tome...neko ''mleko za kokpit''...500ml. je oko 400 dinara
        Super stvar...ponovo je kao novo...nista se ne sija...miris nije agresivan, i oseti se samo dok mazes tim mlekom...Premazano pre par meseci, i evo...jos nisam morao ponovo...

Comment

• AlexRS
          CBC Senator
          • 27.10.2007
          • 234
          • Borca

Ja sam ovu foru za bebi ulje video kod drugara, decko je inace auto limar i kad radi auto zabijamu se prasina od gita svugde i da se ne bi zezao oko pranja i brisanja on prebrise sve suvom krpom da skine prasinu a posle vatom i bebi uljem da nabaci sjaj....

Comment

• sisa ki
            CBC Član
            • 12.04.2006
            • 90
            • Kikinda

ma ja sam ga odneo najvise da se tabla ocisti,ali ovaj je izgleda pokusao sa nekim sprejevima,video da ne ide i odustao...sada sam probao sa varijantom nekog spreja za gume za motocikle...pa cemo da vidimo.inace tabla i treba da bude mat.ne moze i ne treba da se sjaji,ali deluje kao da je prljava.probao sam i sa cetkicom da perem,ali izlazi cista voda...znaci nije prljava..
            sutra opet sve iz pocetka dok ne dobijem ono sto sam zeleo.
            najgore je sto su svi preparati na bazi silikona a to mi se ne svidja,jer ga tabla upija kao vodu....znaci sta god da sam spricao po njoj sve upije,kao sundjer...
            probao sam i sa kremom za kozu ali ne vredi ,nema bas nikakvog efekta.probacu da nadjem to ulje pa na zadnji tapacir da probam...

Comment

• Coha_V6 turbo
              CBC Senator
              • 04.06.2007
              • 217
              • Zemun

@****
              A šta tebi ,tj. tvojoj tabli fali? Ako je u istom stanju kao i moja-onda je extra-i materijal i stanje. I izgleda i ne odbija Sunce na šoferku i deluje jako i sigurno...
              Ne reče mi za prodaju tvoje?

Comment

• sisa ki
                CBC Član
                • 12.04.2006
                • 90
                • Kikinda

pa rrrrrekoh izgleda mi nekako prljavo,a za prodaju sam ti napisao u onom drugom postu

Comment

• Lord_o21
                  CBC Senator XXL
                  • 29.04.2006
                  • 494
                  • Novi Sad

neki antistatik + chetka?? Npr. Za finu elektroniku koristim ajax antistaic za stakla i cetkicu za zube... pomoci ce sigurno.
                  ...technology is the only Replacement for Displacement.

Comment

• sisa ki
                    CBC Član
                    • 12.04.2006
                    • 90
                    • Kikinda

uzeo sprej za gume onaj kornjacin i naprskao ...i da ne verujes povrati se tabla...doduse treba bar jos 2x da predjem jer je bila u stvari jako suva ,a ne prljava.

Comment

Working...
                    X