Alfa 156, 2002.god.,1.8 TS-cudni zvuci-Trap?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojann
    CBC Veteran
    • 06.01.2008
    • 129
    • Beograd

trap

e moguce da je kolega u pravu sto se tice restaylinga,, ja vozim onu pandursku alfu koja je presla preko 200kkm i jedino sto sam zamenio su gumice balan stangle koje su bile originalne i svaka im cast izdrzale toliku kilometrazu,, ostali delovi trapa su ok nigde nista ne lupa ,,,, ljudi ovo stanje na nasim ulicama je ravno katastrofi nema nam pomoci ,,niko ne pominje jednu od najvaznijih stvari na prednjem trapu
    a to su gume
    stavite vi nove gume pa onda osluskujte stvari, nema druge , gume su najvaznije za trap,,,aj pozz

Comment

• atasic
      CBC Član
      • 22.08.2007
      • 43
      • NS

........posle zamene viljuske opet je pocelo da lupka, otisao sam kod majstora i posle jedno 5 sati ispitivanja ustanovili smo da nije viljuska nego NOSAC MOTORA ( onaj sa olovom)....zamenili smo to, majstor mi je vratio moju staru viljusku, vratio mi pare koje sam mu dao za zamenu viljuske....... i sada je stvarno EXTRA!!!!!
      vise se nista ne cuje vec jedno 7 dana tako da mislim da sam resio problem!!!!!
      al zar nije cudno sto je uzrok lupkanju bio nosac motora???

Comment

• igorkrnic
        CBC Senator XXL
        • 02.12.2007
        • 572
        • Kikinda

pa sto bi bilo cudno, ako je imao lufta, znaci da mora da nesto lupka po rupama, uglavnom nek si ti to resio, nego koliko te kostao nosac i zamena ?

Comment

• atasic
          CBC Član
          • 22.08.2007
          • 43
          • NS

@igorkrnic
          nosac 4000 din, a zamena gratis! castio me majstor jer kao nije mogao dugo da utvrdi o cemu se radi.....sve u svemu ispao je fer!
          sta si ti uradio sa autom...jesi kupio neki od ona 2 sto si mi spominjao da su ti izbor...?

Comment

• igorkrnic
            CBC Senator XXL
            • 02.12.2007
            • 572
            • Kikinda

Nisam jos nista uradio bio mi auto kod deshe i on napljuvao sve delove sto sam stavio jer nisu original (nije ni video auto zglavno vec sam mu ja rekao sta sam menjao) i kao treba tu nekih 1000 eur da ispravan auto postane ispravan auto sa origigi delovima

Imam mozda nekog kupca za 6000e ali da skinem plin, moram da razmizlim posto mi se vise ne menja auto, ako sta uradim znace se u virusu

Comment

• atasic
              CBC Član
              • 22.08.2007
              • 43
              • NS

aj pa srecno....
              stvarno mi je cudno sto taj desha tako reaguje....to je mozda zato sto bi on da zaradi neku paru........pa svi danas znaju da aftermarket delovi traju skoro isto kao i originali....ionako na nasim putevima nema neke veze da li imas originalni deo ili neki drugi......apsolutno se slazem stobom da deo ako ima standard ISO onda je OK ......i ja bi se takodje uvek odlucio da stavim takav deo i da ne placam bogatstvo Delti ili nekom drugom za navodno originalni deo.....
              pozdrav

Comment

• KeleA
                CBC Član
                • 09.03.2008
                • 65
                • Petrovgrad

Desha

i ja sam bio pre neki dan kod Deshe ( po preporuci ljudi sa foruma) i moram reci da me je malo razocarao (pre svega svojim pristupom) kao nece on ni da pogleda auto ako ga on ne odrzava, pogotovo ona fora sta god da se radi na autu, auto je u servisu od 9 do 17 iako se kvar moze otkloniti mnogo brze
                Mene zeza Selespeed i to tako da cim se ugreje preskoci 3 brzinu kad je u city modu, ali su mi rekli da je najverovatnije samo ulje posto je menjano pre 100000 km, samo ulje kod nas ne mogu naci, a nije ga bilo ni u AP sportu kad sam bio u Bg pre neki dan

Comment

• igorkrnic
                  CBC Senator XXL
                  • 02.12.2007
                  • 572
                  • Kikinda

Ali meni je dobar deo bio kad je pogledao protokomer (posto sam rekao da je menjan i da je kostao 70e) i rekao da auto sa time ne moze da radi i da je kineski i onda je pogledao u one prljave blatnjave viljuske gde se nista ne vidi i rekao da su kineske i kao crci ce za 3 meseca i onda ja dodjem kuci i proverim sve kad ono i jedna i druga stvar su mi italijanske proizvodnje sa iso 9001....smeh
                  U principu razumem ja lika, mora da napravi sebi posao ali time je iskljucio napravio stetu decku koji je hteo da kupi moj auto jer mu je rekao da treba preko 1000 eur da se to "dotera u red" tako da ne znam, nemojte jednostavno ljude koji zele da kupe auto slati kod njega jer jebote neko ce van BG doci (kao ja) kod lika, ovaj ce napljuvati svaki ****ni auto koji on ne odrzava i ****s posao, svaki eventualni kupac ce naravno da batali alfu kad cuje kojiko su origigi delovi a i ne moze svaki auto polovan sa 100+k km da bude da mu ama bas sve valja i naravno nema potrebe mnogo stvari da se menjaju...naprimer varijator

Comment

• dekideki
                    CBC Senator XXL
                    • 26.07.2005
                    • 1914
                    • Beograd

@KeleA: ulje imas u Kit Komercu, 980din/l, CS Speed.
                    .

Comment

• igorkrnic
                      CBC Senator XXL
                      • 02.12.2007
                      • 572
                      • Kikinda

U KIT komercu sam i ja kupio protokomer za 4900 din

Comment

• dexxxter
                        CBC Veteran
                        • 02.03.2008
                        • 123
                        • Beograd

Koliko losih komentara za "lokalnu ikonu" u poslednjih par dana
                        Do skoro na forumu nije bilo nijednog komentara losih iskustava (ili ih je tesko pronaci), a sada...

Sta reci...

Comment

• Mischko
                          CBC Član
                          • 11.09.2007
                          • 21
                          • Beograd

Za to su krivi iskljucivo forumasi jer sem toga sto sta se izreklamirao i favorizovao do te mere da se on sada razmazio,i njega bi trebalo spustiti na zemlju.Jer strasno je to da on nekome upropasti prodaju automobila jer auto nije odrzavan kod njega.Ma klasicna ''srpska posla'' malo te ishvali neko a ti se odmah prokurcis kao da si boga uhvatio za m.da!! Da smo pamenti pa da svi iskuliramo tog ''famoznog'' Deshu....izvinjavam se na off-u

Comment

• KeleA
                            CBC Član
                            • 09.03.2008
                            • 65
                            • Petrovgrad

moze li neko napisati broj Kitkomerca ili adresu?

Comment

• gane 33
                              CBC Veteran
                              • 14.10.2007
                              • 103
                              • Zemun

Originally posted by igorkrnic
                              a i ne moze svaki auto polovan sa 100+k km da bude da mu
                              ama bas sve valja i naravno nema potrebe mnogo stvari da se menjaju...naprimer varijator
                              poslao sam ti PP

Comment

• starac vujadin
                                CBC Senator XXL
                                • 27.08.2005
                                • 2617
                                • Stari grad

Desha je uradio ono sto biste i i vi uradili da ste na njegovom mestu. Dodje mu auto na procenu, nije ga odrzavao do sada, a vidi na njemu divlje jeftine delove koji su ugradjeni. Sto bi on preuzimao odgovornost za ocenu auta? Zato mu je lakse i da ga iskritikuje. Ili bi mozda rekao, "ma super je auto, bolji nisam video..." da bi ucinio nekome koga ne zna...
                                Isto bi prosao i u Delti i kod Amaga.

Btw - ne odrzavam auto kod Deshe, pa ovo ne pisem iz idolopoklonstva prema njemu.

Comment

Working...
                                X