Alfa 156, 2002.god.,1.8 TS-cudni zvuci-Trap?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • atasic
    CBC Član
    • 22.08.2007
    • 43
    • NS

@alfafan
    ...vidi, ja nisam nista lose rekao o tvojim kolima , istakao sam moje zapazanje od onda kad sam taj auto video na tom placu.....stvarno je u EXTRA stanju bila onda, medjutim razlog zbog koga ja nisam kupio taj auto je bio zato sto je moj majstor posumnjao da na trapu ima nesto da se radi......posto je taj plac na kome si kupio auto jako mali i uvek je pun automobila nismo mogli da manevrisemo i vidimo sta je tu sumnju izazvalo........al, sedeo sam u tim kolima......ocuvana je ta alfa do 00.....nista negativno nisam hteo reci.......
    pozdrav i srecno kod kupovine 159-ke.....

Comment

• igorkrnic
      CBC Senator XXL
      • 02.12.2007
      • 572
      • Kikinda

Originally posted by alfa fan
      meni je samo lupalo i to jace i jace dok na kraju mi glava nije otpala!samo lupkalo nista vishe!sad pikiram da uzmem 159 2.4JTD na kredit ako bog da uh!pa da prodam moj nekome!
      Joj lave kolko si ti siguran da su ti menjali gumice balans stangle, to nema da se kupi osim sa komlet balans sanglom, ja se satra da nadjem neke nase gumice, ali ja mislim da postoji verovatnoca da nisi morao da menjas letvu ako nisi osetio na samom volanui luft.
      Namotras volan skroz ulevo ili udesno, ugasis motor da ne radi servo i ako ti se ne mice volan (kao kod mene npr) onda je ok letva. Al sta je tu je.
      Koliko mislis da ces traziti za svoju alfu ?

Comment

• alfa fan
        CBC Član
        • 29.09.2007
        • 57
        • Beograd

atasic

znam da nisi nista lose mislio za kola! ))ne ljutim se jer nemam razloga!
        za auto(sto se tice prodaje) nista josh ne znam ako uspem da se iskombinujem za lizing(kredit)videcu onda mada za sada tesko!
        evo sta mene zanima konkretno(crvenom bojom zaokruzeno):

igorkrnic

Pa pazi valjda ona stara letva je josh kod njega auto mi je sad super,za gumice ne znam ali mi je matori dobar sa Vladom tako da se iskrno nadam da je sve uradjeno kako treba!sad se ne cuje nista auto pliva prosto!)
        Mozda nismo zgodni ali smo zato nezgodni

Comment

• igorkrnic
          CBC Senator XXL
          • 02.12.2007
          • 572
          • Kikinda

cekaj brate ja sam na sajmu gledao da je 1.9jtd vila oko 27600

Comment

• alfa fan
            CBC Član
            • 29.09.2007
            • 57
            • Beograd

ovo je sa sajma pamflet,ja gledam samo 2.4 jtd!
            ne znam sta da ti kazem!na sajmu je bila 159 3.2 Q4 i Brera,nisam gledao za 1.9 JTD.
            Mozda nismo zgodni ali smo zato nezgodni

Comment

• Damjan156
              CBC Senator XXL
              • 07.01.2008
              • 568
              • Beograd

E pozlatile se ruke onom ko postavi ovu temu,sastavio sam spisak svega moguceg sto moze da bude,sto prouzrokuje ovu skripljavinu na prednjem desnom delu(a nadam se da ce zamena gumica balans stangle i stabilizatora obaviti posao) i cekam odlazak kod majstora.
              Strauli motorsport
              Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• VuleR
                CBC Član
                • 15.03.2008
                • 34
                • Smederevo

Originally posted by Damjan156
                E pozlatile se ruke onom ko postavi ovu temu,sastavio sam spisak svega moguceg sto moze da bude,sto prouzrokuje ovu skripljavinu na prednjem desnom delu(a nadam se da ce zamena gumica balans stangle i stabilizatora obaviti posao) i cekam odlazak kod majstora.
                Stavi jos jednu stvar na spisak - kod mene su ugradjeni silan blokovi cija guma je takvog kvaliteta da cijuce

Comment

• atasic
                  CBC Član
                  • 22.08.2007
                  • 43
                  • NS

@Damjan156

........hvala brate, hvala.....!

Comment

Working...
                  X