Servo za volan "ne radi" na leru ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • igorkrnic
    CBC Senator XXL
    • 02.12.2007
    • 572
    • Kikinda

Servo za volan "ne radi" na leru ???

E ovako, probah jedan avtic koji sam namerio da pazarim ali ima neku anomaliju, naime sve je extra ali kad se upali motor i kad radi na leru volan nema sanse da se pomera, tek kad se doda malo gasa onda ok radi ali se dosta cuje servo pumpa.

Znaci u voznji je sve normalno, samo da ima obrtaja, ne do bog da se u krivinu udje sa kvacilom i lerom, nema sanse da se smota, samo malo gasa, na oko 1500rpm i sve normala.

Intersuje me jel moguce da je samo do kaisa ili crkla servo pumpa i ako neko ima iskustva kolko to moze da kosta?
    Ulje je tu i ne curi nigde
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

servo pumpa se cuje?

mozda si sam dao odgovor...

promeniti servo ulje za pocetak. kosta 320 dinara litar a treba pola litre sve zajedno...
    .

Comment

• igorkrnic
      CBC Senator XXL
      • 02.12.2007
      • 572
      • Kikinda

Nisam jos uzeo auto, samo me interesuje ima li neko iskustva, mislim da je ili pumpa ili spaner, svejedno 200e ne gine
      Al cudno mi, auto ima 103000km

Comment

• dekideki
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1914
        • Beograd

mozda "prepakovao mika za peru" preko veze, na samom placu dok se spremala za udaju... ugradio sebi nov servo sistem a buducem kupcu uvaljen kakav takav... isto vazi za akumulator, gume, sedista, sve sto moze da se prepakuje bez previse muke.
        .

Comment

• igorkrnic
          CBC Senator XXL
          • 02.12.2007
          • 572
          • Kikinda

ne znam, ovo je decko uvezao licno iz nemacke sa 93000km i jedva da se vozao zato je i prodaje, mada auto je bombona, samo eto moram se rastegliti za taj servo i veliki servis, inace kad na tom motoru treba da se radi veliki servis ?

Comment

• Mladen_zr
            CBC Član
            • 21.03.2007
            • 10
            • Zrenjanin

ovo je decko uvezao licno iz nemacke
            Iz Italije Igore, iz Italije!

Evo pise u carinskoj deklaraciji izvoznik Torino IT, kilometrza 93 000km

Comment

• dekideki
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2005
              • 1914
              • Beograd

mozda je kais los, ili neki spaner kaisa, kaisnik na samoj pumpi, sama pumpa... verujem da je ostatak sistema OK (letva, cevi, hladnjak za servo, posuda...). nemoj da te odbije ako je sve drugo super!

u sustini ako je i letva - koja god da je letva u pitanju, totalni remont sa garancijom 12 mes. za nju je 150e...
              .

Comment

• FCRS
                CBC Član
                • 09.02.2008
                • 17
                • BG

Mozda grijesim,ali ja mislim da ti kada krenes iz mjesta,i postignes neku brzinu,da ne bi smjeo toliko da osjetis da ti ne radi servo!

Comment

• Majoras
                  CBC Član
                  • 04.03.2008
                  • 62
                  • Beograd

Mozda gresim(nek me neko ispravi ako je tako) ali mislim da je servo pumpa u pitanju....
                  Vrisnaja Dzivdzan...-zameniti...
                  Alfa R U L L S !

Comment

• speedfreak968
                    CBC Senator
                    • 05.07.2005
                    • 211
                    • Beograd

OK, sada kada pomenuste taj remont letve.. Jel ima neko ovde POZITIVNA iskustva sa tim? Zato shto je meni taj full remont napravio full sr*nje na mojoj prethodnoj 156-ci, pa sam na kraju kupio i novu letvu i novu pumpu, creva itd... Ako ima pozitivnih iskustava molim da se ostave podaci o servisu koji to radi PROVERENO DOBRO jer u suprotnom upucivanje ljudi na tu opciju moze biti katastrofalno po njih, njihov automobil i novchanik... VERUJTE MI... E sad mozda sam ja natrcao na dilkare koji to ne rade kako treba, zato Deki (ili bilo ko drugi ko zna) molim te napishi, ako znash, to shto sam zamolio... Hvala.
                    156 2.5 V6 24v

Comment

• dekideki
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2005
                      • 1914
                      • Beograd

0646154106

imena i adrese servisa se vise ne secam. covek je u Mladenovcu i radi jako dobro, u pitanju je sin koji je preuzeo posao od oca (bave se time malo duze). meni je radio malo zaguljenu letvu na 155 2.0 16V i jako sam zadovoljan. dovezes auto danas ujutro, sutra je gotov. sami skidaju, remontuju, vracaju, probaju, sve. covek daje overen racun i garanciju.

P.S. bar trojica s foruma zadovoljna (ukljucujuci mene). usteda mi je bila 100-200e sto sam isao kod njega. u Bgd bi me odrali ko machku, a sve su neki penzosi koji rade honorarno na gajbi (odnosno svi servisi nose kod njih, dodje mu na isto).
                      .

Comment

• dexxxter
                        CBC Veteran
                        • 02.03.2008
                        • 123
                        • Beograd

Znam za slicnu situaciju, mozda nije tako ozbiljno...
                        Drugaru se na 156 desavalo da na leru, dok auto stoji, ne moze da okrene volan.
                        Mozda je cudno, mozda smesno, na autu je sve bilo OK, a problem je resen najobicnijom zamenom guma (stavljene su nove, umesto starih, prilicno celavih)!

Comment

• Coha_V6 turbo
                          CBC Senator
                          • 04.06.2007
                          • 217
                          • Zemun

Originally posted by dekideki
                          0646154106

imena i adrese servisa se vise ne secam. covek je u Mladenovcu i radi jako dobro, u pitanju je sin koji je preuzeo posao od oca (bave se time malo duze). meni je radio malo zaguljenu letvu na 155 2.0 16V i jako sam zadovoljan. dovezes auto danas ujutro, sutra je gotov. sami skidaju, remontuju, vracaju, probaju, sve. covek daje overen racun i garanciju.

P.S. bar trojica s foruma zadovoljna (ukljucujuci mene). usteda mi je bila 100-200e sto sam isao kod njega. u Bgd bi me odrali ko machku, a sve su neki penzosi koji rade honorarno na gajbi (odnosno svi servisi nose kod njih, dodje mu na isto).
                          Momak se zove Miloš, 064/6130385 (mu je bio broj kada sam JA sređivao letvu na V6 turbo). Za preporuku je, znam nekoliko njih koji su odlazili od njega zadovoljni. Mislim da se radionica zove "Hidraulik", gore levo kad se uđe u Mladenovac.

Comment

• speedfreak968
                            CBC Senator
                            • 05.07.2005
                            • 211
                            • Beograd

Moja letva je radjena bash u Mladenovcu i malo je reci da sam bio nezadovoljan... KATASTROFA!!!
                            156 2.5 V6 24v

Comment

• igorkrnic
                              CBC Senator XXL
                              • 02.12.2007
                              • 572
                              • Kikinda

de objasni

Comment

Working...
                              X