Pojavio se problem sa menjacom. Kada sam se vracao sinoc otkaze mi menjac. Kad sam pogledao ispod kola sipka od rucice do biraca brzine spala. Namestio sam je na licu mesta ali sada imam veliki luft u menjacu.Da li neko moze da mi pomogne ili da mi posalje sliku kako izgleda taj deo, neki mi kazu da je to gumeni birac. Sad mi izbacuje iz rikverca i po nekad iz 4. Pomagajte?????
Problem sa menjacom fiat uno!!!!!!!!!!!!
Collapse
X
-
...posalji PP ''ljube-kugla''...
On isto ima Uno, i, blago receno, zna materiju...
Evo ti njegov profil, da ne trazis previse :
http://www.cannonballforums.se/profile. ... ile&u=2498
Mislim i da je navratio na kratko juce na skup, sa belom Alfom...
-
-
mislim da ti nije problem do menjaca nego do poluga,ne stoje dobro pa prilikom vibracija izbacuje,na mom bivsem unu su poluge menjaca sa gornje strane i na letvi ima prenosni mehanizam sa tri kugle i dve sponice,a kod tebe je sa cini mi se dve poluge i teflonskim biksnama,sto bi trebalo da moze napraviti bilo koji metalostrugar,ali se mora sve povaditi i odneti zbog merako na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Covek je kulturan sto da se ne izvini ako misli da treba, pa jesi li ga popravio, neka ceka ceca, mislim bravo nece nigde da pobegne...
P.S. Stefanves nije valjda da ti juris postove, pa jesi li polozio vozacki?
Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES
Comment
-
-
Originally posted by ljube-kuglamislim da ti nije problem do menjaca nego do poluga,ne stoje dobro pa prilikom vibracija izbacuje,na mom bivsem unu su poluge menjaca sa gornje strane i na letvi ima prenosni mehanizam sa tri kugle i dve sponice,a kod tebe je sa cini mi se dve poluge i teflonskim biksnama,sto bi trebalo da moze napraviti bilo koji metalostrugar,ali se mora sve povaditi i odneti zbog mera
Comment
-
Comment