dali imate problema sa stabilizator balans stangle.koliko kosta novi? i dali uopste ima da se kupi?
stabilizator balans stangle
Collapse
X
-
ako menjas viljuske zameni i stabilizatore, nisu skupi, a ako neces da menjas stabilizatore zameni gumice na stabilizatorima
(jos jeftinije)
kad oslobodis balant stanglu ispajserisi je da vidis da li ima lufta na samim gumama stangle!
pozz
-
-
Prava tema ...
Pocelo da mi se cuje cijukanje sa levog pr. tocka na svakoj neravnini.Kontrolisao sam trap-nema luftova na viljuskama ... ispada da se oglasava guma kroz koju prolazi balans stangla na spoju sa pomocnim okvirom.Ako sam jasan,mislite li da je to problem i ako jeste koliki je sex resiti to?
Tip:danas kisha,vlaga pa se manje cuje.
p.s.
Auto iz "garaze".
Comment
-
-
pa sama gumica stabilizatora se oblikuje tako kako je stezes, ne znam sta smatras pod krvnicikija sve sto sam stezao krvnicki pucalo je
salim se, dakle stezes koliko moze, ali posto je guma izmedju uvek moze jos, dakle sa osecajem
Comment
-
-
Comment
-
-
sexone, jos si slep? pogledaj sta je slikao flavio, ovo je guma balantke!
@flavio ovako na slici sve izgleda jednostavno, odvrnes dva srafa i to je to...nije bas, sve zavisi da li je neko skidao pre tebe jer su selne fabricki zapertlovane jedna za drugu, a nepristupacnost ti otezava stvar da ih istuces!
Comment
-
-
Originally posted by alfaskorpionkad vec pricate o tome , koliko se jako stezu gumice na stabilizatorima (onaj sraf koji ih spaja sa viljuskom ) bas onako krvnicki ili nesto srednje ?
au kako me nerviras, ko je uopste odgovarao flaviu? moj post se odnosio na alfaskorpiona!
Comment
-
Comment