Brisaci mi se sami ukljucuju :-)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • VuleR
    CBC Član
    • 15.03.2008
    • 34
    • Smederevo

Brisaci mi se sami ukljucuju :-)

Krenem danas s parkinga smotam u levo - brisaci se ukljuce na maximum Ok, reko - zakacio sam slucajno, gas, desna krivina - opet isto Krenem da drndam onu rucicu - reko nesto se na pola zuba tu zaglavilo... ma nista - sve funkcionise bez problema - pali gasi brisace na svim brzinama ko mina. Nastavim dalje, opet krivina i .... pogadjate .... opet brisaci ko ludi Devojcica sedi sva zblanuta, a ja umirem od smeha
    Na kraju sam otiso na rucak i kad sam ponovo seo u auto duhovi koji su opsedali brisace su otisli da se zezaju s necim drugim.... nadam se na nekom drugom autu

Ne znam sto sam vam ovo ispricao
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

...'ajde, molim te...ja mislio da ti stvarno imas neki problem...
    Kad ono...samo uobicajene stvari sa Italijanskm automobilima...

Da ti ispricam kako su mi riknuli zmigavci na Bravi...i to na tacno godinu dana razmaka [ tacno u dan ]...al' su se prvi put sami popravili...

Comment

• VuleR
      CBC Član
      • 15.03.2008
      • 34
      • Smederevo

Ma cool sam ja, inace ne bi vozio Alfu. Moj cale se samo ceska, ali ljubav nema cenu

Originally posted by neshaoct
      Da ti ispricam kako su mi riknuli zmigavci na Bravi...i to na tacno godinu dana razmaka [ tacno u dan ]...al' su se prvi put sami popravili...
      Znam da cu se iznenaditi.... znam 100%.... ajd da cujemo

Comment

• neshaoct
        Banovan
        • 18.08.2007
        • 1754
        • Beograd, Rakovica

... 31.12. 2005. [ opsta jurnjava, ipak...Nova Godina je... ]
        Prepodne, sve odlicno...
        Ali, negde oko 3-4 sata, krenem autom nesto da zavrsim na brzinu, i...prodjem raskrsnicu, i kao da nisam cuo zmigavce da rade...
        Pogledam...iza mene nema nikoga...ae da ih probam...
        Ukljucim levi...nista...nema ni signalizacije, a ne cuje se ni zvuk...
        Desni....ista prica...
        Upalim ono dugme za sva 4 zmigavca...isto sve...
        Pomislim da mozda rade, ali mi ne pokazuje signalizacija...
        Izadjem, proverim...nista...ne rade. Ali kad palim/gasim alarm, oni najnormalnije rade...

Servis gde odrzavam auto, vec je zatvoren....obidjem jos par
        elektricara i : ''ne radimo Fiat...vec zatvaramo...nemamo unapred spremne delove, itd...itd... ''
        Stojim na semaforu...mislim se...pa, sta sad...voze ljudi i bez svetala, moracu i ja veceras bez zmigavaca...
        Kad odjednom...dok sam stajao u mestu, prorade sva 4 zmigavca...
        Ostalo je ukljuceno dugme za njih, i oni proradise...
        Ugasim, probam levi/desni...sve ok...
        Samo da potraje...

Sve bilo ok, i odmah prvog sledeceg radnog dana odem do servisa...
        '' sad da ga testiramo, on ce da pokaze da je sve ok...Vozi dok opet ne rikne, a onda cemo zameniti automat za zmigavce, jer je 100% on u pitanju... ''
        Prodje cela 2006. godina, bez problema...
        Nikad nista...sve savrseno...

Ali, 30.12. 2006. opet riknuli zmigavci...
        Sreca, pa nije bio bas 31.12. odem do servisa...promene taj automat za zmigavce [ 3 minuta posla ]...a on nije veci od kutije sibica, i nalazi se ispod one plastike kod volana...

I, posle kazu da Italijanski automobili imaju nepredvidljive kvarove na elektronici...Sta tu ima nepredvidljivo, desavaju se na tacno godinu dana...

Comment

• Srdjan
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 2416
          • Bajina Basta/Beograd

meni su se ukljucivali brisaci na fiat marei iz cista mira. Mnogi su mi predlagali da promenim rucicu ali ne moze samo desna vec ide u kompletu sa levom i to kosta boze sacuvaj. Dok nisam okrenuo Gorana iz istoimenog servisa i on je rekao da nije nista strasno i da dodjem i da ce sve za 10min biti gotovo. Posaljem oca da to poprave i stvarno nije trajalo dugo. Naime skinuli su onu napred plastiku da bi mogli da pristupe motoru brisaca, e taj motoric ima neko parce elektronike na sebi ali isto tako zabari nisu nista ucinili da tu elektroniku izoluju od prasine i vlage. Tako da je tu naraavno bilo puno vode i prljavstine sto je uzrokovalo da se brisaci pale iz cista mira. U servisu su samo ocistili, prosusili, pokusali da stave neku izolaciju da se to ne bi desavalo i resen problem. Dakle najbanalniji kvar koji da nisam njega zvao ne bi mi pao na pamet nikad. Jer tada nisam verovao kako italijani znaju da isfusere neke delove. Tad sam se nervirao ali danas sam navikao i ne obracam paznju.
          Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

Working...
          X