zadnj brisc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darth Nihilus
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2005
    • 417
    • Srbija, Paracin

zadnj brisc

Dans je po ovoj kiši, samo malo mrdno i stao. Čuje se onaj rele pozadi, a on ni da bekne . Neki saveti?
    Do not underestimate the power of the Dark Side
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

zveknuo semering, motor popio malo vode pa korodirao?

skini ga, probaj direkt na 12V. ako je zaribao - rasklapanje, ciscenje podmazivanje... ili kupi drugi.

*generalni problem sa zadnjim brisacima je taj sto nemaju kao prednji prenosni mehanizam a sami motori vecito na suvom, vec su na prvoj borbenoj liniji...
    .

Comment

• Darth Nihilus
      CBC Senator XXL
      • 13.04.2005
      • 417
      • Srbija, Paracin

Juče sredio. Naime, motor je odlično zaštićen od vlage, na njega je zakačen mali reduktor i mehanizam koji pomera brisač. Prvo sam očistio jedno 3kg skorele masti iz mehanizma, ali to nije ništa pomoglo , osim što sam se umazao ko svinjče. Posle pranja se Wedom, mehanizam je davao znake života, tj, samo mrdne i ukoči. Problem je rđa i prljavština koje se nakupe oko osovine, na koju je nakačen brisač. Puno Wede, malo lupkanje čekićem, mislili ste da može bez čekića , sa obe strane i osovinica se odglavila. Čukneš vrh gde se šrafi brisač, pa onda iznutra, a u međuvremenu prskaš.... Posle podmazivanje, sklapanje, psovanje i na kraju sve radi. Nema slika, bilo me žao da umažem Fujiiiiiii
      Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

Working...
      X