Toyota Celica Carlos Sainz - Hauba, limar/farbar??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Type_R
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2007
    • 900
    • Valjevo

Aj ne zezajte, ova hauba se pegla za dva sata, bitno da nije nigde prelomljena, jedino moze da ima malo problema sa pucanjem gita vremenom od temperature, ali boze moj nije problem ofarbati je jednom u dve godine.

Obe celi 4wd turbo sto sam gledao da kupim su bile "otkinute od zivota", i obema je hauba PUNA gita, na jednoj je talasasta do jjjjjj a na drugoj je cak ispucao git!

I tu haubu stavi na tu celi sa koje skines dobru za sebe, ima ko hoce da uzme
    3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• toso
      CBC Početnik
      • 21.11.2008
      • 1
      • gm

malo ko od farbara moze da uradi da ne pukne Kit,jer svi renomirani farbari znaju da "NE SME" da se stavi vise od 1,5mm kita,a preko toga baca se deo,ALI POSTOJI DRUGA SOLUCIJA DA SE KIT UOPSTE I NE STAVLJA,ZATO SAM PITAO DA LI JE PRODAJES,jer ko god da ti bude radio KIT CE TI PUCI (TOPLO HLADNO,SIRI SE SKUPLJA->PUCA KIT!!)!!!TO JE CITAVA NAUKA!!!
      Tvoja hauba ne vredi vise od 20, pa ti je baci,prodaj,farbaj 2 puta godisnje,tvoja odluka!!

Comment

• audex
        CBC Član
        • 09.07.2008
        • 90
        • BGD

Originally posted by toso
        malo ko od farbara moze da uradi da ne pukne Kit,jer svi renomirani farbari znaju da "NE SME" da se stavi vise od 1,5mm kita,a preko toga baca se deo,ALI POSTOJI DRUGA SOLUCIJA DA SE KIT UOPSTE I NE STAVLJA,ZATO SAM PITAO DA LI JE PRODAJES,jer ko god da ti bude radio KIT CE TI PUCI (TOPLO HLADNO,SIRI SE SKUPLJA->PUCA KIT!!)!!!TO JE CITAVA NAUKA!!!
        Tvoja hauba ne vredi vise od 20, pa ti je baci,prodaj,farbaj 2 puta godisnje,tvoja odluka!!
        Stari to nisam ja napisao, to te Type_R zeza.
        350€ !!!

Comment

• JAPANX
          CBC Senator XXL
          • 10.08.2006
          • 2159
          • Beograd

Originally posted by audex
          Originally posted by toso
          Stari to nisam ja napisao, to te Type_R zeza.
          350€ !!!

Comment

• audex
            CBC Član
            • 09.07.2008
            • 90
            • BGD

JAPANX se smeška jer on ima novu i orginalnu za 350€. Eto pa se sad cenkaj sa njim

Comment

• Type_R
              CBC Senator XXL
              • 26.05.2007
              • 900
              • Valjevo

Evo jedne udarene i ispeglane haube, malo ispucao git

3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• Type_R
                CBC Senator XXL
                • 26.05.2007
                • 900
                • Valjevo

Re: Toyota Celica Carlos Sainz turbo

Evo haube

http://www.toyotacelica.ee/photos/main. ... lica_GT4_/
                3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• audex
                  CBC Član
                  • 09.07.2008
                  • 90
                  • BGD

Re: Toyota Celica Carlos Sainz turbo

Originally posted by Type_R
                  UH, samo kako doći do nje ?

Comment

• audex
                    CBC Član
                    • 09.07.2008
                    • 90
                    • BGD

IZGUBLJEN KLJUČ / OTKLJUČAVANJE VOLANA

Zdravo forumaši,

imam jedno pitanje, ali me mrzi da tražim odgovarajuću kategoriju gde da ga postavim, pa sam odlučio ovde u meni omiljenoj (ne baš) temi.

Pitanje:

imam celicu koju sam uzeo za delove i istu narednih dana moram da pomerim sa parkinga, tačnije do auto limara gde će da joj skinu potrebne delove za već dobro poznatu CS. Moj problem je u tome što ne mogu da nađem ključ, a rezervni nemam. Uspeo sam da razmontiram sve što se moglo razmontirati ispod volana i da povežem žice, tako da sam je uspešno upalio, ali problem je ZAKLJUČANI VOLAN! Postoji li neki način da se otključa volan ili mi ništa drugo ne prestaje nego da odem do tojotinog servisa, mada mi nije jasno kako će oni meni pomoći, odnosno kako će znati koji i kakav je ključ celice?

Comment

Working...
                    X