Dakle, pošto mi niko nije baš pomogao oko prethodnog pitanja, moraću da nađem novi način d arešim svoj problem! Bilo kako bilo, imam Suzuki baleno (1999) 1.6 16 v, i menjač koji pokazuje neke čudne stvari, pa bih jako voleo da mi neko preporuči neki servis kom bih se obratio za eventualnu opravku menjača! Unapred hvala!
Popravka menjača
Collapse
X
-
Re: Popravka menjača
Imas na Novom Beogradu preko puta pumpe iza starog Merkatora(ulica gde prolaze busevi 17,18...) servis za menjace.Nalazi se u zgradama(mislim da je tu maxi supermarket).Lik se zove Nesa i nema ga boljeg za servis menjaca u gradu. INace , ja sam radio servis menjaca na Belanu kod njega i kostalo me je 280 E( bila su upitanju 2 lezaja-stanadardna boljka balena!)
P.S. Ako znades negde gde da nadjem unutrasnji lager prednje desne poluosovine za Baleno 1600/'98 slobodno javi
-
-
Re: Popravka menjača
Hvala, druže! Prvo ću probati jednu bezbolniju varujantu (proveru nivoa ulja u menjaču) mada mi to deluje kao hvatanje za slamku, a ako to ne pomogne - odoh kod Neše! Inače, još neki su mi ga preporučili! A ležaj probaj da nađeš kod ovih što prodaju polovne delove! Ja ih znam dvojicu, brojevi su 064 200 58 20 i "Overdrive" delovi, br. 011/309 78 42
Comment
-
Comment