Problem sa kocnicama i amortizerima, HONDA CIVIC 1983

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Mikintosh
    CBC Član
    • 02.02.2009
    • 24
    • Sabac
    • Honda Civic

Problem sa kocnicama i amortizerima, HONDA CIVIC 1983

Dragi clanovi foruma imam problem sa kocnicama na HONDI CIVIC 1983. godiste, naime, zamenio sam zadnje cilindre i to je ok, ali opet na tehnickom ne daju dobre rezultate, ali veci je problem mi GLAVNI kocioni cilindar i kociona klesta, naravno i diskovi, mene interesuje gde mogu da nabavim kociona klesta i glavni kocioni cilindar ili ako postoji neka alternativa ako vec ne moze da se kupi? Naravno i amortizeri nisu u nekom stanju, ali koliko sam video set novih izadje oko 500 eura sto je mnogo jer sam auto ne vredi toliko! Hvala
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

resenje je kupiti drugi auto.. surovo ali tacno jer resenje problema prevazilazi vrednost automobila tzv totalna steta

Comment

• Mikintosh
      CBC Član
      • 02.02.2009
      • 24
      • Sabac
      • Honda Civic

Odg: Problem sa kocnicama i amortizerima, HONDA CIVIC 1983

U medjuvremenu sam resio problem sa kocnicama, samo me malo muci rucna jer je ne koristim pa zariba

Comment

• eunet
        CBC Član
        • 28.02.2011
        • 19
        • BGD

Odg: Problem sa kocnicama i amortizerima, HONDA CIVIC 1983

skini sajle, i razradi ih, podmazi, isto tako maras da razradis samostelujuci mehanizam u zadnjim tockovima.
        Naravno rucna se steluje povlacenjem, a takodje redovno povlacenje rucne odrzava i kocenje na zadnjim tockovima.
        Znaci rucnu uvek povlacis i tako je cuvas i odrzavas.
        Kod mene na accordu iz 82 radi savrseno.

Sto se tice zadnjih amortizera probaj da ubacis uloske od drugog auta, ja sam stavio prednje od lade samare,
        savrseno se uklapaju u stare amortizere.

probaj ovde nacices dosta resenja za hondu>

Comment

Working...
        X