micubisi sp.star 1.9 did 2002

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nenadresa
    CBC Početnik
    • 03.10.2012
    • 2
    • Smederevo

micubisi sp.star 1.9 did 2002

Zdravo svima.Imam problem sa sp.starom da kada ubrzavam na prednjem delu auta se cuje zvuk (tak,tak,tak) koji dolazi od menjaca ili od poluosovina ili od homkinet.zglobova ili nekog lezaja.Zvuk je izrazajniji sto se vise ubrzava-povecava brzina i kada je menjac u 3-4 ili 5 brzini.Interesuje da li se neko sreo sa ovim problemom i kako ga je resio.

Pozdrav svima NENAD

• ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Unutra je motor od lagune. I menjač koji inače zna da pravi problema. Dobar majstor neka ti dijagnostikuje problem a ne ovde preko foruma da se igramo kviskoteke.
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• nenadresa
      CBC Početnik
      • 03.10.2012
      • 2
      • Smederevo

odgovor adi

Druze ako nisi zeleo da pomognes nemoj se ni javljati.Ja sam pitao za misljenje ljudi koji nesto znaju o tom autu jer veoma redak,tvoj (pametan) odgovor mi je toliko pomogao kao da si mi rekao koji je dan danas.NENAD SD

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Uvek se divim optimizmu ljudi koji imaju veoma redak auto da će se baš odve i na baš ovom forumu i na baš sad sjatiti njih dvadesetak koj isu imali sličan problem i rešilo ga je njih 20 iz cuga tačno tako..

Drug Ada je nadrkanko to se priznaje ali je ovaj put dao totalno dobar savet, svaki meaničar koji je ikad imao 4 ključa u rukama, ne mora u isto vreme i na istom mestu, će znati da ti tačno kaže šta je posredi iz prostog razloga što još nikom a ni tebi ovaj put nije uspela onomatopeja zvuka preko teksta koji proizvodi tvoj dragi auto.

Ako ti se čini da sam sarkastičan, nečini ti se, u pravu si.

Pitanje je toliko opširno sa tako malo podataka da ne treba trošiti reči na to pa čak i ove pisane nepotrošive.

Zaključaću pošto si dobi odobar savet.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
        X