Prednje pločice, Honda CR-V 2009

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bgmarko
    CBC Početnik
    • 02.11.2013
    • 8
    • Beograd
    • Honda CR-V

Prednje pločice, Honda CR-V 2009

Zdravo društvo,

Potreban je savet koje prednje pločice staviti pošto cene variraju ekstremno, auto je Honda CR-V 2.0 benzin automatik ako nešto znači. Prve pločice prešle 45000 i došlo vreme za zamenu. Elem cene i proizvođači koje sam uspeo da pronađem:

Honda navodno oreginal 13500 din - ovo mi je preskupo i o istim ne razmišljam
    ATE - 8200 din
    Valeo - 4200 din

Za montažu po servisima traže 2000 din, što mi opet zvuči previše budući da sam na prethodnom autu Opel Astra zamenu pločica plaćao 500 do 1000 din. Ne vidim neku razliku u poslu promene, izgleda da je kriterijum u servisu što je Japanac, em veći auto . Takođe preporuka dobrog servisa je dobro došla, jer bih izbegavao Deltu i njihove paprene cene redovnog održavanja.

Hvala svima na preporukama i pozdrav
  • Ji 4Tze
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2006
    • 806
    • bg
    • Honda CR-V 4WD

Zovi Trio servis, mislim da još imaju neki popust na BluePrint delove.
    ATE je nešto što se stavlja ako nećeš "original" tj. neki ATE ili Nissin sa Honda znakom.

Što se servisa tiče, pitaj Trio jer imaju i popust na ugradnju ili Japan-Auto u Kaluđerici.
    Mile-Pile, Mugen, okreni par telefona.,

evo ove akcije

Comment

• bgmarko
      CBC Početnik
      • 02.11.2013
      • 8
      • Beograd
      • Honda CR-V

Hvala na info. i na linku, pozvaću ih da pitam, mada sam u međuvremenu nešto čitao i za Textar, hvale ga da je dobar a cena je 4650 din u mom slučaju za prednje pločice i ista radnja koja ih prodaje radi montažu za 1200 din. Tako da mi se za sada ovo najviše uklapa u logiku .

Elem ovaj Honda forum me ubija, pa ako možeš da pomogneš sa nekim od admina kako da se registruje tamo, naime već dvaputa se registrujem i kaže da treba da sačekam potvrdu nekog od admina i to traje po nedelju dana ali ništa ?!

Falaaaa pozzzz

Comment

• Ji 4Tze
        CBC Senator XXL
        • 04.05.2006
        • 806
        • bg
        • Honda CR-V 4WD

I Textar je ok, ja sam ih uzeo za Civica pozadi, kod Pileta.
        Doduše, kad je bila slična akcija za BP uzeo sam oba seta i diskove i pločice za nekih 17k din, zvučalo mi baš povoljno.

Comment

• zdushan
          CBC Veteran
          • 21.08.2012
          • 129
          • Beograd
          • Toyota Corolla E12 1.6 vvti

Pozovi i Japan shop i raspitaj se za cene. Oni su jedan od korektnijih sevisa za honde i toyote i cene su im dobre.
          Mislim da oni ugradjuju kashiama.

http://www.toyotaclub.rs/forum/index.php

Comment

Working...
          X