Obzirom da taj auto vredi 1000 kada je skroz sredjen (i limarija, vesanje...) da li se isplati uloziti 500?
Suzuki Swift 1.3 GTI
Collapse
X
-
Delimično si u pravu. Da objasnim kako ja gledam na ovo:
Ako je motor za generalku od 500e koja će ga učiniti pouzdanim na duži period( uz pravilno održavanje ) , i znamo šta je sve rađeno na motoru i da je utegnut u fullu, onda znamo na čemu smo, dok kod druge opcije koja nalaže polovan motor ili treće opcije da prodam trenutno sjeban auto za male pare ( 200e ako dobijem ) ne dobijam ništa posebno jer sa polovnim motorom ne znam na čemu sam. A sa 200e koje dobijem ako ga prodam i dodavanjem 500e kojih bi dao majstoru za 700e ne znam kakav auto mogu da uzmem da je sigurno dobar motor jer realno za te pare samo stariji modeli ulaze u izbor a oni su jebiga istrošeni i ne znaš na čmenu si sa njima. Ne znam da li pravilno razmišljam, ako neko ima neki prelog neka slobodno da, možda me reši muka
Comment
-
-
Generalka motora i svega propratnog što se radi kako valja bi zmačila da je utegnut maximalno, jbg normalno da ne može da bude utegnut ko pre 30 godina, ali sa dobrom generalnom čovek može da bude siguran da mu je motor utegnut i recimo može da ode na more a da ne brine da će ga auto ostaviti negde...
Comment
-
-
Pa čini mi se kao čovek koji hoće da posao odradi kako treba a ne ofrlje. Opet, ne poznajem ga, prvi put sam kod njega, mada sam kod njega po preporuci pa se nadam da stvarno neće da za****. Ipak 500e dajem, auto sam kupio za 400 ( neregistrovanog ) najbolje bi bilo sad da ga odradi preko one stvari pa da mogu da se ubijem... treba mi savet, osim što ću da ga pitam za garanciju, kako još da se postaram i budem siguran da neće da me za**** nešto tipa kaže da je ugradio nove komplet ležajeve itd a stavi neke polovne... ja ne mogu da mu visim nad glavom i pratim šta on radi. .
Comment
-
-
Sve je gotovo. Motor prede. Otisao sam kod plindzije da mi nasteluje plin sad kad je na benzinu motor savrsen. Plindzija kaze da moram prvo da sredim struju da bude savrsena da bi plin idealno radio. Ja narucim bobinu i kablove, po savetu jednog coveka koji je rekao da je to dovoljno jer razvodna kapa kod swifta gti ilo radi ili ne radi. Svecice su nedavno menjane. I sad kad su mi stigli bobina i kablovi krece zanimljivo. Ni jedan elektricar i ni jedan mehanicar ne zele da mi zamene kablove i bobinu. Reko sam cu. I stvarno jako je lako, i kablove sam promenio za 10min. Problem je bobina. Da objasnim sta je tacno problem. Evo ovako, bobina koja je trenutno ispod haube mi je trebala posluziti kao primer gde koja zica ide. I nema tu neke mudrosti. Ima 3 konektora i lako je. E sad ima jos jedna stvar zbog koje sve ovo pisem. Na bobini od dole je zasarafljen jedan mali crni pravougaoni deo koji je bukvalno samo sarafom pricvrscen za metalni ram bobine. Taj mali deo ima 2 zice koje nigde nisu spojene. I onda krece razmisljanje. Gde bi trebalo da budu spojene te zice, ne verujem ds su tu a da nemaju svrhu. Pitao sam lika koji mi je prodao bobinu i kablove i on kaze da je zaboravio gde idu te zice ali da misli da su bitne. Spominjao je da je to nesto kao onaj prigusivac smetnji za radio koje se javljaju radom motora ali kaze da ipak misli da nije to nego nesto drugo. Onda pitao lokalnkg elektricara on kaze da to jeste to za smetnje na radiju. Da li neko zna sta to moze da bude i da li je uopste bitno da su te 2 zice negde spojene?
Comment
-
-
Ja nemam pojma cemu sluze te dve zice, ali sam siguran da su bitne, ne bi ih japanci stavili radi ukrasa
Nadji ispravnog swifta i gurni glavu pod haubuKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Tesko mi je da iskopam i jedno i drugorealno u mom gradu gde zivim ( Sombor) ja jedini imam swifta gti, a na internetu sam trazio neke seme, ali to mi je isto kao da sam trazio egipatske hijeroglife, mogao bih da iskopam nesto, ali bi nula posto razumeo... Ne znam da li ima nekog na ovom forumu kk ima swifta gti pa da mi pomogne...
Comment
-
Comment