Rado bih isao kod Vlajkovica, prlicno su ubedljivi na sajtu, plus milion preporuka, ali preskupi su za mene (6500 samo zadnji lonac ) s'obzirom da je i lonac kod izduvne grane takodje za menjanje (verovatno bi sve ispalo preko 10.000) .
Otisao sam kod Sampiona u Zarkovu.Za nesto manje od 4000,dobio sam nov lonac,deo cevke i naravno ugradnju.Daju dve godine garancije,a kazu traje i do 7 (sta ce nam onda remus ) !Naravno ni govora o 7, bicu srecan i sa 3 . Izgleda OK,za dve godine recicu vam sta je bilo
Do tad skupljam za remusa
Mile Jevic nije dobar za Honde, on je nekada pravio dobre auspuhe za friziriane Jugice (otuda ga i znam). Stalno su mi goreli njegovi lonci i cevi, a onda sam otisao do Imasafa i resio problem (kod Jevica su mi u stvari i preporucili Imasaf)...
Ja sam, prosle godine, kod Vlajkovica uradio ceo izduv (grana sa 3 lonca) i dobio garanciju 2 godine, jedino sto im zameram je to sto su mi skinuli katalizator bez pitanja, rekose da je dotrajao premda ja nisam primetio da mi se auto do tada nesto gusio i slicno.., ali sada picim na tng ionako..
dakle, cini se da su ok samo ih reba drzati na oku kad siđu u kanal
Cuo sam da killer auto ne opravdava kvalitet u odnosu na cenu, ali blizu su provericu
Da... Ja sam pre par godina terao ortakov auto par nedelja pred istek garancije na "doradu" auspuha (znaci manje od godinu dana), i kada je baja zavrsio sa radom ja vadim racuin i kazem "auspuh je u garanciji" na sta mi on onako izdrkano odgovara "pa da ali jos par dana"
- na to sam ja izbrojao do 10 u sebi i objasnio mu da i da je jedan dan upitanju garacija je garancija, a inace ona se ne daje da bi proizvod crkao odmah nakon isteka iste, vec kao garancija kvaliteta, o cemu baja izgleda i ne razmislja bas puno... :x
++Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window++
Gazela:
Ja sam stavljao na kadeta i ortak na eskorta od prilike u isto vreme i moram vam reci da su kvalitetniji nego kilerovi: ovi su izdrzali par nedelja DUZE od garancije... (a garancija im je godinu dana )
Nevereovatno kako su ih projektovali!!!
Da ne bude da samo kritikujem:
pre nekih 3 godine sam menjao zadnji lonac na kadetu i - jos uvek traje.
Lik daje garanciju 2 godine, a koristi aluminizirani lim.
Svratio sam pre par meseci cisto da pitam koliko bi mi bio zadnji lonac za CRX-a (koprca se), rekao mi je da bi izasao oko 3000din. Relativno dz.
Jedino mi smeta (mada se to mojim ortacima svidja) sto kada naglije dodam gas zacuje se rezak zvuk iz auspuha. Inace se cuje vise nego ok.
VM AUSPUH SERVIS
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 588
Telefon: 011/488-50-20
P: - znam i ja da su pre par meseci stigli zadnji postovi na temu - ali pod pretpostavkom da ce jos nekoga interesovati, rek'o - da i ja dam svoj doprinos buducem narastaju...
Opa! nisam sam!
Izgleda da imam mali problem sa http://imageshack.us/:
suvise cesto mi se desava kad kliknem na link da me redirektuju na pocetnu stranu sajta i ne vidim - nista...
Tako da nisam uspeo da vidim tu moju polovinu lonca...
Daj drugi link na sliku...
Ja sam ishao zimus kod tog Vlaste u bulevaru... Najveca greshka od kada sam uzeo CRX-a.... Ljut sam i razmishljao sam o reklamaciji, ali sam se predomislio. Nisam hteo da se raspravljam i da ubedjujem.... Ko ga je***....
1.Morao sam da mu zakazem 7 dana unapred da bi mi napravio auspuh (sa 2 izduva)
2.Kada sam dosaho, kometar je bio ovakav: "Aha imash CRX, ok, sacemo to da sredimo"... I uzeo je tamo da mi pravi i vari auspuh
3.Posle skoro sat vremena chekanja mi je napravio auspuh sa jednim izduvom... (BRAVO!!!!)... "khm, rekao sam vam vec par puta, sa 2 IZDUVA,...hvala"
4.Onda je prepravljao.... u stvari, ne on, nego njegovi majstori, a on je preuzeo nekog BMW... Deskriminacija Honde???
5.Ukljuchio se u postavljanje auspuha, koji je opet morao da se malo prepravi da bi lepo pasovao.
6.Na brzinu me je navatao jer sam imao pare pa sam i uzeo niklovane zavrshtke, za 3000 din komad... (ovce su za shishanje)
7. I na kraju, posle par dana, pogledao sam auspuh da vidim da li je sve ok , da bi video da mi levi izduv radi super a desni primetno manje. A sada posle 7 meseci se i po chadjavosti zavrshetaka vidi koji koliko radi...
To je moje iskustvo, a otishao sam po preporuci....
Hvala mu puno, bash je profesionalan....
Comment