eto bas cudno za njega. Kad sam ja isao pitali su me da li hocu da mi ostave dva izduva, klimnuo sam glavom, i to je bilo to. Jedino moguce je bilo da je bila uzasna guzva, kao i uvek kod njega, ali to opet nije opravdanje, nije profesionalno. Uhvatio si ih na los dan.
Savet u vezi zadnjeg lonca
Collapse
X
-
Eh, kakva su vremena dosla...
Ne moze covek da pohvali neki servis a da se ne predomisli...
Pre par godina sam kod Vlaste menjao auspuh na kadetu - i jos uvek traje, da kucnem u drvo (trajao je pred NG - kada sam ga udao)...
Ja sam u medjuvremenu pazario CRX-a i u prolazu svratio kod coveka da se cisto raspitam za cenu zadnjeg lonca - kada dodje vreme...
Rece Vlasta 3000 din. Ja srecan sto je jos uvek jeftin - a nadam se i da je zadrzao kvalitet... BTW - evric je tih dana grabio ka 90din...
Pola godine kasnije stiglo vreme da se isti menja, odem ja do Vlaste.
Moze - kaze - nema problema. 4000din...
kako (bre) - 4000 pa pre pola godine je bilo 3?...
Slegnu Vlasta ramenima. - Inflacija...
Hm. Inflacija? Evro je u medjuvremenu pao na sa 90 na 80din...
Eto. Tako to ide. Budes jeftin da privuces musterije, a onda kako se stice sve vise musterija - rastu i cene... Life is a bitch...
p.s. - verovatno cu ipak kod njega menjati lonac. Jes da je poskupeo, ali se bar nadam da je kvalitet ostao pristojan...
Sem ako neko nema neku drugi predlog... (aluminizirani z.l. 2 izduva+2god garancije za manje kinte?)++Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window++
Comment
-
-
Posto moram da radim skoro ceo izduv (sve sem zadnjeg lonca) kod koga biste mi preporucili?
Ja sam dobio preporuke za Slavka iz Kumodraza, ali vidim da ovog Vlastu dosta hvale...
Predlog?
Comment
-
-
guncati su ti dobri na vr jezika mi je ime firme ne mogu da se setim....bata isto ok...
ali nemoj da stavljas neki dtm style molim te....stavi jt style...
ako nadjes....mislim ima....na pikec forumu 50e ...zadnji lonac extra jeftino
eve slikeI'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Originally posted by nemanguncati su ti dobri na vr jezika mi je ime firme ne mogu da se setim....bata isto ok...Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Nemane, meni treba SVE SEM zadnjeg lonca
Ali hvala na savetu...
Pogledacu kod Vlajkovica...
Comment
-
-
Zadnji je prethodni vlasnik stavio nov neposredno pre kupovine...
Tako da nije potrebno menjati ga...
Ali mi je ostatak katastrofa...
Podigao sam ga na dizalicu i iskrpio par rupa, ali dzabe, desava mi se na odredjenim obrtajima da mi zveci (trese se, ne znam ni sam kako da objasnim) auspuh
Sto me nervira strahovito...
Ko zna, mozda izmenim sve zajedno sa zadnjim, i potpisano se resim muka
PS. koja je orijentaciona cena komplet izduva?
tj. srednji + zadnji+ da se izbaci katalizator...
pozdrav i hvala na pomoci
Comment
-
-
Uzgred, jel zna neko gde moze da se izmeri protok kroz katalizator (tj pre njega i posle) ?
Posto se razmisljam da ga skinem i stavim neki protocni lonac koji nece proizvoditi limene zvuke kao nekim clanovima ovdeEI9, EJ9, EK9......
Comment
-
-
mene je cena komplet izduva za yuga f55 izasla 6000....znaci menjanje komplet cevi...kapiram da bi trebalo da bude tu negde oko 8000din bez zadnjeg lonca...
mda je tibi dobra sirina cevi nema potrebe da menjas...samo izbaci kat i stavi zadnji protocni....I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
A bre Nemane, citaj pazljivo prethodne postove
"Podigao sam ga na dizalicu i iskrpio par rupa, ali dzabe, desava mi se na odredjenim obrtajima da mi zveci (trese se, ne znam ni sam kako da objasnim) auspuh
Sto me nervira strahovito... "
Comment
-
-
pa jel taj novi protocni
znaci ti oces da menjas cev od izduvne do lonca? to ce da te izadje aj da kazemo oko 8000din kao sto sam i napisao....i jos uzmes neke parice za katalizator ...i ispadne te oko 5000din....I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Nije protocni, a i ne treba mi
Skocicu do sutra do par likova da vidim cene...
Comment
-
Comment