Super! To bi trebalo da bude to, vidimo se sutra pa da trgujemo!
Udareni Civic
Collapse
X
-
Pozdrav svima i sretna nova godina.
Kompletirao sam najzad sve delove za civic-a i u ponedeljak ide kod majstora.
Za sve vlasnike honde kao moja (3v, 4v, coupe) dobra vest je da sam našao u Segedinu prodavnicu gde ima sve od limarije što ti treba. Ako nema na lageru istog trenutka čekanje je do 2 dana max. Loša vest je cena jer ide 28% carina+PDV na granici koja se obračunava na cenu sa fiskalnog ali ponekad je bolje platiti skuplje i završiti posao za jedan dan nego čekati.
Ono što je mene lično zabolelo, i mislim da je nepravda, je to što je hauba za 3V varijantu DUPLO skuplja od haube za 4V varijantu Civica. Navodno, kako sam ja razumeo na mom "Subotičkom" mađarskom, to je zato što što ima veći onaj "breg" na sredini haube i malo je uža nego za 4V sedan varijantu. Iskreno ja nisam video razliku a proizvođač je isti "Iharos & Goller".
3V4V
Nemam potpis!
Comment
-
-
Naravno. Po navici sa nekih drugih foruma ne ostavljam imena firmi jer je to reklama pa zaboravljam da ovde nije zabranjeno navoditi nazive firmi/radnji/servisa i sl...
Firma je Kovacsauto a adresa je: http://www.kovacsauto.hu/
I ako je sajt dobro urađen i imate tačan spisak delova po modelima i vozilima sa cenama, slikom i stanjem na lageru, sajt je SAMO na Mađarskom što može da bude problem. U radnji govore engleski a pomalo i srpski. U stvari, prodavnica je koncipirana kao npr. banka. Ima nekoliko kancelarijskih stolova za kojima sede službenici za računarima tako da neki od njih sigurno govori i engleski. Ti sedneš kod prvog slobodnog za stol (kao u banci kad pričaš za kredit) i kažeš šta ti treba. sad ja znam pomalo mađarski i prodavac je znao pomalo srpski, a bio je sa mnom i drugar koji odlično govori mađarski tako da smo se lako sporazumeli.Nemam potpis!
Comment
-
-
Originally posted by PropelerFirma je Kovacsauto a adresa je: http://www.kovacsauto.hu/Jel prodaju samo delove ili imaju i nesto od tuninga?
shuto-expressway.com
Comment
-
-
Jako je lako snalazenje po sajtu - iako je na madjarskom - verovatno zato sto smo dugo radili sa nekim Madjarima
Inace ja sam nasao sve delove ovde u boji auta po otpadima - prosto je nevorovatno koliko ima novih Jazz-ova po otpadima - na stotine - sve varjante i sve nijanseSamo sam trebao da pokrenem internet pretrazivace otpada (ovde to zovu autodemontage) i sve sam nasao za 3 sata. Lakse mi je tako da kupujem nego da ih farbam. A meni za polovnu haubu (kao sto rekoh svi delovi u boji auta) trazi 75Eur.
Comment
-
-
Pošto mi je auto trenutno na opravci padaju mi na pamet neke stvari. Jel može umesto sadašnje table bez obrtomera da se stavi tabla istog modela civic-a ali sa obrtomerom. U stvari, jel obrtometar ima u opšte na šta da se nakači i hoće li raditi samo ako se samo zamene table ili mora da se budži?Nemam potpis!
Comment
-
-
Originally posted by TRIO_driversamo moras da povezes sa(e ovde se vec ne razumem), mislim anlaserom, ili tako nesto,Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Pa jel to neki veliki posao ili to može da mi odradi bilo koji autoelektričar za nekih 10-tak evrića? Pitam jer bi mogao od Vukija da kupim tablu sa njegovog starog Civic-a (isti model kao moj) koja ima obrtomer. U principu stavio bi je samo zato što je ova stock nekako "prazna" ali ako je neki "budž" u pitanju onda mi i nije toliko neophodna.
I šta se dešava sa kilometražom na satu u tom slučaju? Ostaje ta kilometraža koja je na satu koji se ugrađuje ili kako? I na kraju ako bi je jednog dana prodavao (a jednog dana sigurno hoću) jer bi to što je menjana tabla bilo sumnjivo potencijalnim kupcima? Baš bi mi neko poverovao da sam menjao tablu samo zato što je stock dosadna...Nemam potpis!
Comment
-
-
trebalo bi da da radi bez ikakvog budzenja.dao sam ortaku sat sa obrtomerom i samo bocnuo dzekove i to je radilo. bitno ti je da su satovi od istog modela i isto godiste. imam ja neke satove pa ako hoces da ti dam da probas?javni se na PP.1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT
Comment
-
Comment