Passat b6 + 18'' felne?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BrutaLiS
    CBC Početnik
    • 27.09.2007
    • 8

Passat b6 + 18'' felne?

Vec znam milion prica i saveta da su putevi losi a ove felne bas podosta velike,zanima me sta je najgore sto mi se moze desiti. Da li ce trapovi znatno brze stradati nego sa npr 16'' felnama. Jako mi se svidjaju i spreman sam da zrtvujem udobnost po cenu njih ,ali ne znam da li ce mi malo grubo receno ''razbiti'' auto,ili je to manji problem ukoliko se pazi,tj brze ce stradati neki delovi ,ali neznatno brze??
    I sta je s potrosnjom,ubrzanjem i krajnjom brzinom za motor 2.0 140ks,hoce li se mnogo smanjiti?osetno?
    sta vi mislite o tome?

ove felne su u pitanju :

Znaci sta je najgore sto mi se moze desiti i jel jako opasno?

thanks!
  • GTI 16V
    CBC Senator
    • 04.02.2005
    • 236
    • Beograd

Stavi slobodno,vidjao sam ih dosta (citaj: PAR KOMADA) na Passatu B6 2.0 TDI Highline-Sportline po gradu, a i moj zet ih upravo juri da ih pazari,bas te...

Da nisu na prodaju?!

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

najgore sto ti se moze desiti je da neko jutro zateknes auto na klocnama

stavi to i uzivaj. vodi racuna o rupcagama da ne pocepas gume i iskrivis felne. bila bi steta. 235/40-18 i teraj...
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• BrutaLiS
        CBC Početnik
        • 27.09.2007
        • 8

Znaci i nije tako strasno kao sto pricaju?

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

da nadjes auto na klocnama... mogu da ti zavrsim ako oces da vidis samo mi reci gde parkiras auto
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• prke
            CBC Član
            • 17.03.2006
            • 71
            • munze-konza

bez brige,samo lagano,zaboravi na ivicnjake,a sto se performansi tice znaj da gubis na ubrzanju,ali zanemarljivo,a max brzina ista,stabilnost bolja 5 puta,kocenje vrhunsko,meni nema potrebe da pali abs.
            ne brini,stavljaj to,ja vozim 18-ice na b5 par meseci i presao sam 15 000 km i nema problema na trapu!
            pozdraVW
            VWCLUB SRBIJA

Comment

• BrutaLiS
              CBC Početnik
              • 27.09.2007
              • 8

Originally posted by prke
              bez brige,samo lagano,zaboravi na ivicnjake,a sto se performansi tice znaj da gubis na ubrzanju,ali zanemarljivo,a max brzina ista,stabilnost bolja 5 puta,kocenje vrhunsko,meni nema potrebe da pali abs.
              ne brini,stavljaj to,ja vozim 18-ice na b5 par meseci i presao sam 15 000 km i nema problema na trapu!
              pozdraVW
              Nisam razumeo u potpunosti za ivicnjake. da ih zaboravim jer nisu problem il da ih zaboravim u smislu da se penjem na njih??

Inace bas ti je lep auto.

Comment

• prke
                CBC Član
                • 17.03.2006
                • 71
                • munze-konza

hvala na lepom komentaru,trudio sam se,a ivicnjake zaboravi,znaci ne penji se na njih ni slucajno,nece se polomiti felna naravno,ali tako ces ih najpre izgrebati,a drugo jako je nizak profil gume da bio je zuljao na ivicnjake.
                pozdraVW
                VWCLUB SRBIJA

Comment

• zlocesti
                  CBC Veteran
                  • 24.06.2008
                  • 116
                  • Beograd

Batice .. pazi ovako ja vozim na 17 ... prvi dan ada sam ih stavio .. iskrivio sam sve 4 ... znaci 10 minuta voznje poludeo sam ...

Koplai su licu i nasli pesak. par dana nisam tuda prolazio i kada sam naleteo .. bila je to rupcaga bar .. 20 cm dubine .. sirine 30 -40 cm ...

preso sam preko nje sa 30 40 km ... i sta da ti kazem .. ali posle 80 e za ispravljanje ko nove su

Comment

• Karter
                    CBC Veteran
                    • 06.05.2007
                    • 133
                    • NBG

hm....ja sam cuo da se gubi na ubrzanju do 0,7sec jel to istina? ja sam kupio sad 18' replike od r8 kad stavim okacicu slike pa da vidite!
                    2007 otishao Fiat Stilo 1.9 JTD
                    sada Passat 2.0 TDI

Comment

Working...
                    X