Drustvo na borci na nekom otpadu stoji capri covek trazi 18000 din za njega to je 74 g.ko je blize neka vidi vredi li cemu a ja imam broj telefona od coveka sto drzi otpad tako da u pitanju je 1600 a uz njega ide od taunusa 1.6 motor trba pogledati to je tuga sta ljudi bacaju!
Mi trazimo a drugi bacaju!
Collapse
X
-
Meni je Borča na totalno drugom kraju grada, ali ako budem bio u prolazu tamo - pogledaću. Daj ovde broj, pa ćemo zvati samo da pitamo gde se nalazi, bez da se raspitujemo o Capriju - jer tako mu raste cena onda.
Meni je tuga što sam za tri meseca jedno 6-7 puta obilazio jednog dosta dobrog Taunusa 12M P4 '64 ili '65 na otpadu u Železniku. I kad sam otišao poslednji put, kaže - juče smo ga zgužvali.
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
-
-
Znači, i to poprilično.
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Comment
-
-
Pa dobro kazete mi gde je otpad (jer ih ima vise), ulicu i broj ako znate bilo bi savrseno, iz kojih sve uglova zelite slike. Pa ja cim zavsim ispit da idem i da ga slikam. Pretpostavljam da vas zanimaju one klasicne sa sve cetiri strane, limarija kod tockova i po mogucnosti ispod haube.
Comment
-
-
Ma nema tu sta da se prica nesto posebno ono 70 godiste delovi enterijera u rinfuzi ,branici bili u crno ofarbani to sam skinuo i tako. Sto se tice limarije sve je ok.samo sam juce nasao vodu u njemu los je keder od soferke.Reci ti meni druze gde da nadjem zadne cilindre ovakvi su kao na slici i keder od sajbne jel pase od trojke ima jos nekih sitnica da se rese i tako. A da glavno nisam rekao motor je od eskorta 1.1 dobar motor ali ce verovatno ici u njega 1.6 iz trojke jer stavljam v6 2.0 ali neznam sta sada sa menjacem sa pet je brzina pa ne znam da li samo zvono menjam il moram da prepravlam i kardan i drzac menjaca! Slike najverovatnije jo veceras!
Comment
-
-
keder ti nepase od trojke, cilindri se jako tesko nalaze kod nas jedino da ih narucis iz grcke,kardan ces morati da skratis i da prepravis nosac, e sad ako je englez ima na patosu uske za dvodelni kardan a ako je nemac moraces da pojuris jednodelni kardan od njuskasa taunusa pa da ga skratis, to je za 5 stepeni menjac keder zali silikonom,a probaj da nadjes tanjire od 16 taunusa pa mu prepravi cilindre od sierre.
Comment
-
Comment