Dakle ovako uzeo sam neke aluminijumske felne za ford capria ali od audija stotke su rupe pasu ali su kratki brezoni sta da radim kako to da nabudzim hvala unapred
Felne sa audia na capria
Collapse
X
-
Ma uzeo sam brezone od kolege sa granade imam drugi problem sa prednjim tockovima felna doje uz sami amortizer a kada dodje guma bojim se da ce da cese i jos me interesuje koji profil gume staviti da ne bude tezak na volanu a za greske druze upravu si malo sam zurio hvala na savetima ! E da ima li neki model od fordova da ima odstojnu plocu pre diska kao na zastavi sto ima da resim predne tockove.
Comment
-
-
Ja sam probao da stavim alu felen 15ice 6J sa ETom 38 i gumama 195/50 15 i napred su udarale u amortizer . Caprijeve felne imaju ET 28 , tj izbacenije su napolje . E sada tesko ces naci fordove felne sa malim ETom a da su siroke i vece od 13ice ili 14ice. Probao sam jednom davno nekog kaprija sa 205 gumama i nije bio tezak na volanu .
E sada moje je iskustvo da mu mnogo lepse stoje originalne alu 13-ice nego te 15 sto sam probao da stavim . Inace najlepse felne za kaprija su siroke alu 13-ice za gume 205/60 13 . Inace felne su za 2.8 injection modela i ja sam ih kod nas video samo jedan put na nakom plavo srebrnom kapriju...zivi , Franjo je ziv !!!
Comment
-
-
Van ne znam na koje tacno mislis felne da li su kao ove sa slike imaju poklopce na njima pise RS imam takve felne i to pet komada i orion je izlazio sa njima ali gde naci 205/13 bio sam po beogradu trazio svi me gledaju kao da sam trazio ne znam sta tako da sam resio 15tice staviti i najnizi profil i vozi!
Comment
-
Comment