Ljudi pomagajte veceras neki majmun sa golf 2 zakucao mi se u ljubimca e sad ovako milicija izasla na uvidjaj i on je kriv presao na moju traku e sad me interesuje sta i kako i ja i on imamo DDOR osigurane ja ujutru idem u sup po slike i svu papirolgiju da nosim u osiguravajuci zavod sad me interesuje kako ce oni da nadju za caprija prednji branik ,pednji levi zmigavac ,farove ,masku blatobran ,hauba i sta da radim za to sve nemam puno iskustva sa tm desavanjima samo sto ne zaplacem kad vidim kola POMAGAJTE !!!!!
razbili mi kola
Collapse
X
-
Nece oni da ti nadju, oni placaju stetu... ti odes u servis po procenu radova itd... manje vishe profakturu na cenu popravke kola i sa tim ides u osiguranje...
ima sad tu malih nijansi, tvoj, njihov servis itd... ali ukapiraces sutra...
jedino me sad zanima sta je sa tim delovima koji se vishe ne proizvode... jer ti imas po pravilu pravo da zahtevas nove delove a ne krpljenje starih...
oni realno moraju da ti uvaze sve do dovodjenja automobila u prethodno stanje pre udesa... e sad ostalo je prilicno siv deo zakona...
-
-
Comment
-
-
Izasla komisija iz ddor a da utvrdi stetu e sad ovako slikali vamo tamo i na kraju covek kaze da ce biti naj verovatnije totalna steta e sad ovako ce biti kaze da realna vrednost iznosi od prilike 1200 -300e isplacuje se po 35% manje od realne vrednosti od prilike 800-900e i to je solidno skinuo sam krilo vezni lim to sm ispeglo malo je bila muka oko kosa tu od amortizera do fara 15cm je bila niza desna strana od leve sve sam izvukao i ispeglao u vaservagu sam ga doveo sva sreca pa se bavim sa tim poslom gde se mogu naci krila jer su moja pored farova vec krpljena pozdrav svima pravi ste ljudi malo sam vas udavio ali tako je kako je!
Comment
-
-
Nema Golaš krila. Imaju samo sajtne i eventualno rubove.
Krilo i uopšte sve delove možeš naći nove. Ima ih na nemačkom e-bayu i na Motomobilu. Sve novo, može se naći i polovno. Pitanje je samo da li imaš para.
In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...
Comment
-
-
Pozdrav drustvo nasao sam obadva blatobrana nova za 140e jel to puno para sad me samo interesuje hauba i vezni lim to kad bih nasao sve bi zivotne resio problemeNejavlja se Van rece da ima mozda haubu a trebala bi mi i maska izmedju farova!
Comment
-
Comment