Felne za Taunusa!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • v.danijel
    CBC Početnik
    • 26.01.2008
    • 7
    • sd

Felne za Taunusa!

Kao prvo pozrav za fordovce!Shone vidim da danas ides da kupujes masinu i nadam se da ces da je pazaris,SRECNO! Ako budes napravio posao i uzmes tog Taunusa, nadam se da cemo posle ja i ti da pravimo posao oko felni,imam takve felne kakve ti trazis sa mog taunusa,sam ih pravio i EXTRA stoje na Taunusu.Vozim auto sa tim felnama vec 2 god i sada sam odlucio da ih prodam jer sredjujem mog Taunusa u drugom fazonu i sa drugim felnama,inace felne su novije,celicne su 14 7J i na njih mozes da stavis gumu 185,195,205/60,55,50 ali posebna lepota kod njih je sto daju old school look i imaju ET25,ako te bude zanimalo dogovoricemo se oko cene,nece biti skupe a postavicu neku slicicu da vidis kako stoje na autu.Pozdrav od MRDanijela!!!
  • shone190
    CBC Senator XXL
    • 10.12.2004
    • 1877
    • Beograd
    • Dodge Charger 8.1l

Poz Danijele,

bio sam po Taunusa, ali nije mogao da upali posto je par meseci stajao, pa je nesto "riknulo". Vlasnik je mislio da je akumulator i rekao mi je da kupim nov acu i da ce mi spustiti cenu za tih 50e. Ja kupio, doneo, montirali, ali auto nece da zavergla uopste. Na kraju je ostalo da ovih dana pozove elektricara i sredi kvar kako bih mogao da probam auto.

Ako sve bude u redu, pazaricu ga sigurno, a felne me naravno interesuju.

Jel' mozes da okacis neku sliku da vidim kakve su? Mislio sam da uzmem neke alu, ali ako su lepe, i celicne dolaze u obzir.

Pozdrav!

Comment

• jeremijabg
      CBC Početnik
      • 02.09.2007
      • 7
      • Beograd
      • bx image

hmmm...ako su te felne jos aktuelne uzeo bi ih ja za moju cortinu!aj daj neku sliku!

Comment

• shone190
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2004
        • 1877
        • Beograd
        • Dodge Charger 8.1l

Nisu aktuelne posto sam se dogovorio sa Danijelom preko PM-a da ih uzmem u nedelju.

Pozdrav!

Comment

• jeremijabg
          CBC Početnik
          • 02.09.2007
          • 7
          • Beograd
          • bx image

e jbg...nisam ih ni video...nista,ako se predomislis u medjuvremenu...mislim,ipak ti trazis alu felne

Comment

Working...
          X