Kao prvo pozrav za fordovce!Shone vidim da danas ides da kupujes masinu i nadam se da ces da je pazaris,SRECNO! Ako budes napravio posao i uzmes tog Taunusa, nadam se da cemo posle ja i ti da pravimo posao oko felni,imam takve felne kakve ti trazis sa mog taunusa,sam ih pravio i EXTRA stoje na Taunusu.Vozim auto sa tim felnama vec 2 god i sada sam odlucio da ih prodam jer sredjujem mog Taunusa u drugom fazonu i sa drugim felnama,inace felne su novije,celicne su 14 7J i na njih mozes da stavis gumu 185,195,205/60,55,50 ali posebna lepota kod njih je sto daju old school look i imaju ET25,ako te bude zanimalo dogovoricemo se oko cene,nece biti skupe a postavicu neku slicicu da vidis kako stoje na autu.Pozdrav od MRDanijela!!!
Felne za Taunusa!
Collapse
X
-
Poz Danijele,
bio sam po Taunusa, ali nije mogao da upali posto je par meseci stajao, pa je nesto "riknulo". Vlasnik je mislio da je akumulator i rekao mi je da kupim nov acu i da ce mi spustiti cenu za tih 50e. Ja kupio, doneo, montirali, ali auto nece da zavergla uopste. Na kraju je ostalo da ovih dana pozove elektricara i sredi kvar kako bih mogao da probam auto.
Ako sve bude u redu, pazaricu ga sigurno, a felne me naravno interesuju.
Jel' mozes da okacis neku sliku da vidim kakve su? Mislio sam da uzmem neke alu, ali ako su lepe, i celicne dolaze u obzir.
Pozdrav!
-
Comment