Golf 3 GTI 16V amortizeri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ivan.stojanovic
    CBC Veteran
    • 21.05.2007
    • 115
    • Novi Sad - Kragujevac

Golf 3 GTI 16V amortizeri

Pozdrav ljudi,

menjao bi amortizere na mom GTIu jer su dotrajali. Uglavnom, zainteresovao sam se za Monro gasne amortizere. Posto mi auto deluje nestabilno na putu koji nije bas ravan, neka magistrala sa ulegnucima i tako to, pa me zanima da li ce samo zamena amortizera poboljsati stanje, tacnije, zanima me neko ko vozi isti auto da mi kaze njegov utisak, naravno, ko vozi isti auto, a da su mu amortizeri extra. I, da li da ulazem u menjanje opruga, da li da menjam te njegove fabricke, koje bi trebalo da su ipak sportske na sportskom autu?

Ivan
    Ivan Stojanovic
    Golf Mk3 GTI 16V '94 god.
  • Peki1980
    CBC Član
    • 18.01.2009
    • 18
    • beograd - vrachar
    • seat cordoba vario 1.4

Re: Golf 3 GTI 16V amortizeri

ja vozim trojku dodushe dizela, ja sam pre za varijantu uljnih amortizera i obavezno uzmi i sholje amortizera sa lezajevima
    http://forum.seatklub.rs/

Comment

• ivan.stojanovic
      CBC Veteran
      • 21.05.2007
      • 115
      • Novi Sad - Kragujevac

Fabricki su njemu gasni, zato sto je to masina koja je teza od standardnog (oko 200kg) i zato sto je mnogo jaci...njemu ni vesanje nije isto, ima puno razlika od trojke standardne. Stavicu svakako gasne, a zasto da menjam i tu solju amortizera, ili kako vec rece da se zove. Ja sam se mislio da menjam i opruge, ali ne znam da li je i to potrosni materijal ili mogu i tako da teraju.

Pozdrav
      Ivan Stojanovic
      Golf Mk3 GTI 16V '94 god.

Comment

• Peki1980
        CBC Član
        • 18.01.2009
        • 18
        • beograd - vrachar
        • seat cordoba vario 1.4

sholje amortizera sa lezajevima obavezno zameni jer su oni potrosham materijal i koshtaju shta znam 20tak evra zajedno sholja amortizera i lezaj znachi 40tak evra za oba amortizera, spadaju u potroshan materijal a skinuti i zameniti ih je veliki posao a kad vec menjash sve zivo glupo bi bilo nezameniti to kad je vec sve raskupusano. Samo trazi neke kvalitetnije da budu, one najpre stradaju na anshim putevima, pa ti lupa napred auto. uzmi neke kvalitetnije samo, ja sam uzimao iz originala negde oko 20-25 evra komad .
        http://forum.seatklub.rs/

Comment

Working...
        X