Plocice za VW Boru 1.9 TDI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • imported_Misa

Plocice za VW Boru 1.9 TDI

Stavljam nove diskove na Boru 1.9 TDI 1999 god, jer su mi predhodni bili novi, ali losi(krivi, pa mi je tresao volan pri kocenju kao lud). Kupio sam orginalne u Porseu, jer su me svi tako savetovali. Kazu da su svi drugi nepouzdani, kratkog veka... tako da sam uzeo ove orginalne i morao da platim 150 EUR! E sada, kaze mi majstor da moram da stavim i orginal plocice za koje kad sam cuo da kostaju 100 EUR slogirao sam se. Kao ako stavim LUKAS, FERODO ili neke druge mogu da zeznem ove orginalne diskove(kao mozda su ove neorginalne tvrdje) i samim tim da bacim pare.
    STA DA RADIM? Ne daju mi se bre tolike pare za plocice, a opet se plasim da ako stavim neke druge da cu da zeznem diskove! Cuo sam da su za Oktaviju 2000 gog. iste(GDB1386)..... Jel ima neko iskustva sa ovim tj. da li imaju neke jeftinije plocice a da nisu lose?
    Hvala!
  • Peki1980
    CBC Član
    • 18.01.2009
    • 18
    • beograd - vrachar
    • seat cordoba vario 1.4

Re: Plocice za VW Boru 1.9 TDI

to bi onda znachilo da svaki put kad menjash plochice da trebash i diskove da menjash jer nedaj boze da stavish neke loshije onda ce ti se diskovi upropastiti..majko mila pa taj tvoj majstor je pravi biser..moj ti je savet da nadjesh lukasove plochice i bez brige
    http://forum.seatklub.rs/

Comment

Working...
    X