vlaga ispod vozačevog i suvozačevog sedišta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • fazza
    CBC Član
    • 09.02.2007
    • 66
    • Beograd

Re: vlaga ispod vozačevog i suvozačevog sedišta

Taman sam pomislio da sam se reshio vode, kad danas posle onolike kishurine opet imam malu poplavu... Da chovek popi*di! Skinuo sam opet filter i bio je mokar, ali mi nije jasno kako tolika kolichina vode mozhe da prodje? Kao da se direktno sliva na filter, ali mi nije jasno KAKO pored one plastike? Plastika je lepo legla u onaj zhljeb, dodushe primetio sam da se ona guma koja bi trebala da sluzhi kao neki dihtung skroz skinula tako da mozhda tu negde prolazi, pojma nemam. Majstori me ubedjuju da ne mozhe voda da prodje kroz tu plastiku, iako im fino kazhem da mi je filter vazduha mokar, a oni kao da to ne chuju, ubedjuju me da voda prolazi kroz keder, a chak i ako tu prolazi to je neshto vrlo malo, a filter polena mokar kao chep a oni me ubedjuju da ne mozhe da prodje! Shto je najgore, niko nece da se bakce sa tim. Sve do danas nije pala neka ozbiljnija kisha, tako da nisam ni mogao da znam da li pushta ili ne. Ne znam kako cu, al' moram ja tu crnu plastiku nekako da izvadim napolje, da vidim zashto se ta guma sjebala i da je nekako, ako uspem, vratim na mesto, a napravio bih i neshto poput Zokijevog tankog lima, da bude kao krov iznad filtera, samo nemam ideju kako to da izvedem pored onog mehanizma za brisache.

Zoki, ako mozhesh da uslikash mobilnim telefonom kako si to uradio, bio bih ti zahvalan.

Comment

• zoki becejac
      CBC Član
      • 01.04.2008
      • 89
      • niš

posto mi auto trenutno nije tu, cim mi ga vrate slikam ti i saljem slike

Comment

• fazza
        CBC Član
        • 09.02.2007
        • 66
        • Beograd

Hvala Zoki!

Comment

• fazza
          CBC Član
          • 09.02.2007
          • 66
          • Beograd

Zoki, skinuh ja malo pre onu crnu plastiku, nekako sam je ischupao. Guma koja treba da stoji kao zaptivka se skoro cela odlepila i tako je stojala ko zna koliko dugo. To ti je ona dugachka crna guma koja treba da skroz udje u zhljeb (kad se ubacuje crna plastika) i, ona se skroz odlepila tako da je praktichno samo jedan deo bio u zhljebu, a onaj deo koji je praktichno ceo iznad filtera polena bio je odlepljen i stajao je negde sa strane, tako da je moguce da je tu prolazila voda...
          Oprao sam tu crnu plastiku i gumu, pa cu sutra da je vratim na mesto i zalepim super lepkom. U svakom sluchaju bih napravio neki krov kao shto si ti uradio, jer
          ne znam da li ce biti dobro kad sve vratim na mesto.

Comment

Working...
          X