vw bora 130ks 2001god tiptronic menjac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zlocesti
    CBC Veteran
    • 24.06.2008
    • 116
    • Beograd

vw bora 130ks 2001god tiptronic menjac

Elem ..

ima dva problema ..

prvi je :

da nekada kada prebacuje iz druge u trecu .. odradi to krajnej grubo .. recimo trebo bi na 2000o da promeni brzinu i on na 1900 okine onako .. kao da ispusti nesto . ako me razumete ..

a drugi probelm je :

sto nekada kada stanem na semafor .. krene da cima .. znaci auto stoji kocnica pritisnuta i on krene pa stane krene pa stane ..

slucajno sam kod ortaka bacio na dijagnostiku i javlja neki prekidac kocnice da nie u redu . jel to ima veze sa tim i kakav je to u opste prekidac?
  • gorky
    CBC Senator XXL
    • 08.06.2007
    • 860
    • Vojvodina,Kikinda

Re: vw bora 130ks 2001god tiptronic menjac

ima i te kakve veze,taj prekidac najuprostenije ti ne da da stisnes kocnicu i gas u isto vreme...nemoj slucajno da ga kacis na dijagnostiku,nego idi namerno da ti se to resi da ne napravis mnogo ozbiljniji kvar

Comment

• zlocesti
      CBC Veteran
      • 24.06.2008
      • 116
      • Beograd

Re: vw bora 130ks 2001god tiptronic menjac

ma bio sam u onom servisu ... u zemunu .. na kraju cara dushana .. sa desne strane ..

tamo ortak odrzava audia all road .. i ono iz cimanja koa ajde da nakacimo . i to mu izbacio ..

e sada bio sam kod enkog lika na karaburmi koji radi tiptronic menjace .. i n je poceo nesto da bulazni neka glavna ploca sa elektronikom trte mtre 1000e ceh .. pa ono .. reko da se raspitam malko .. ako je samo prekidac da se to reshi

Comment

Working...
      X