audi 80 1.6d 89 god problem sa menjacem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dado_bojanic
    CBC Početnik
    • 27.08.2009
    • 4
    • Sremski Karlovci

audi 80 1.6d 89 god problem sa menjacem

eo ovako imam problema sa saltanjem u drugu brzinu.nekad se desi da krci nekad ne.kvacilo je novo tako da ne verujem da je ono u pitanju.negde mi rece da moze biti neka hebla nesto tako ali ja ne znam sta je to.
    da li je to ovo?
  • gorky
    CBC Senator XXL
    • 08.06.2007
    • 860
    • Vojvodina,Kikinda

Re: audi 80 1.6d 89 god problem sa menjacem

tesko da to sa bilo kakvom heblom ima veze sinhron ili zupcanik,viljuska tako nesto a posto pretpostavljam da nisi majstor to vec prevazilazi domen uradi sam ,bez skidanja i otvaranja menjaca ti niko sa sigurnoscu ne moze reci sta je,mada je obicno drugi menjac jeftinija varijanta nego popravka starog,treba proveriti obe opcije

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

to sto si pokazao nema veze sa krcanjem. to kad ti bude riknulo rucica menjaca ce da seta levo desno tj imace mnogo veci hod. salt hebla ne moze da se iskrivi tako lako eventualno moze da rikne neka plastika na spoju pa da teze ubadas brzinu jer ima lufta ali cim krci znaci da je problem unutar menjaca.
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• dado_bojanic
        CBC Početnik
        • 27.08.2009
        • 4
        • Sremski Karlovci

ma nije to krcanje sad da kazes da krci ko na traktoru.nego npr na pola zuba kad ubacim u drugu.10 puta ubacim ok pa onda krcne.a inace pogledao sam to br 31 na mom autu i pokidala se guma.obiso sam sve zive otpade i nigde nisam nasao.e onda sam odradio sam .izbusio 2 rupe sa prednje strane stavio 2 imbusa i sad je strava.vise ne krci.moram cak i da stisnem rucicu da bi ubacio u rikverc sto ranije nisam morao

Comment

Working...
        X