Jedan drugar naleteo na krater na putu i amortizer je probio tj. vise nema svoju funkciju vec je auto na toj strani spusten bukvalno do zemlje. U pitanju je predji amortizer. Pitanje koji amortizeri fabricki idu na taj auto ili koji su najbolji za isti i naravno koliko otprilike to kosta!?
Drugo pitanje je kakva su vam iskustva i kakve price ste culi o servisu Kalibra u Simanovcima!?? Koliko sam ga razumeo on tamo odrzava auto i radio je par stvari cije su cene vanzemaljske. Takodje je kako on kaye radio servis turbine (trebalo bi da je mislio na remon ako ista drugo osim remonta i postoji) i poslali su ga kod nekog lika kod Gazele koji mu je uyeo 1000e
Cak mi je napomenuo koliko otprilike kosta zamena prednjih amortizera na datom autu i cena je naravno opet bila da se smrznes. Znaci ili on brka loncice ili taj servis stvarno dere! Inace Vectra je 2004god. ako to nesto znaci.
Drugo pitanje je kakva su vam iskustva i kakve price ste culi o servisu Kalibra u Simanovcima!?? Koliko sam ga razumeo on tamo odrzava auto i radio je par stvari cije su cene vanzemaljske. Takodje je kako on kaye radio servis turbine (trebalo bi da je mislio na remon ako ista drugo osim remonta i postoji) i poslali su ga kod nekog lika kod Gazele koji mu je uyeo 1000e

Comment