Koja je razlika izmedju GM (kupljenih u nekom od predstavnistva sa opel.rs sajta) kocionih diskova i ostalih proizvodjaca tipa Ferodo, ABS i drugih. Koji su kvalitetniji i koliko traju jedni a koliko drugi, uz normalan nacin voznje? Razlika u ceni za prednji par izmedju Ferodo i GM je oko 3000-4000, da li vredi? Svako iskustvo je dobrodoslo.
Opel diskovi, GM ili Ferodo, Bosch, Abs...
Collapse
X
-
Re: Opel diskovi, GM ili Ferodo, Bosch, Abs...
Pogledaj temu CBC store. Mislim da user M-Power (ne ja) moze da ti pomogne.
viewforum.php?f=242
Comment
-
-
Hvala, poceo sam pretragu....
Voleo bi bar neki savet o originalnim GM diskovima i plocicama (prva/druga ugradnja) u odnosu na recimo textar/ferodo. Znam da i jedni i drugi dobro koce, ali mora da postoji neka razlika...
Comment
-
-
Nadji kvalitetne diskove i pločice (ja uzeo u CBC store) i neće te boleti glava duže vreme. Marka nije bitna, jer su i karakteristike različite od tržišta do tržišta! Ja sam svojim prednjim setom prezadovoljan!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Prilikom servisa na prethodnom autu (astra f) ugradio sam ABS diskove. Vozio sam auto 50k km i prodao ga. Diskovi su posle te kilometraze normalno izgledalai, normalno pojedeni, nisu se iskrivili, a kostali su 38 evra 2006 godine. Auto je svo vreme normalno kocio. GM je tada bio vide nego duplo skuplji. Ne znam kakav je ABS u poredjenju sa ostalima, ali meni je zavrsio pos'o.
Comment
-
Comment