Najskuplji OEM u delti. Isti kvalitet a jeftiniji Bilstein. Jos jeftiniji a kvalitet srazmeran ceni KYB, Sachs i td. najjftinija varijanta , reparacija postojecih. ja bih recimo iso na ovu Bilstein varijantu. Pozovi CBC Shop i pitaj za cenu.
negooo sad nesto razmisljam, ko je vama reko da treba da se manjaju amorti pa jos na autu koji je 98.god i koji je garant preso manje od 200k?
Odgovor iskreno ne znam, toje je drugar zmolio da pitam. Navodno je bio kod majstora jer mu je auto svuda lupao i tresao, na kraju je ispalo da moraju sva 4 amorta da se zamene, spone, jedno rame i ko zna sta jos. Zasto sumnjas da je mozda dijagnoza pogresna!?
zato sto je auto i suvise "mlad" da bi mu amorti propali, ipak je to BMW. mada, ko zna, ako je vozen sa losim trapovima dugo... ja bih prvo sredio vesanje napred i pozadi pa tek onda iso na test amortizera a ne da neko odokativnom metodom daje dijagnozu. auto sa losim amortizerima ne lupa vec tockovi ne drze put. reci ortaku da napred zameni ramena, silent blokve, krajeve letve, spone, gumice balans stangle i stabilizatore a pozadi silent blokove na mostu, solje amortizera, gumene caure na mostu gde se kace viljuske, stabilizatore i gumice balans stangle. posto to i onako mora da zameni a na kraju je lako kupiti amorte ako su izduvali.
Hvala na iscrpnosti, prenecu mu veceas kad se budemo videli. Ja sam mu predlozio da ode do Kiler auta da mu pregledaju amrtizere, videcu veceras za sta se tacno odlucio.
Comment