Da li je moguce da se ikako na Vectri A stave felne sa 5 srafa? Jel postoji nekakva prepravka ili eventualno da se zamene diskovi i dobosi?? Ako neko zna nesto o tome bilo bi mi od pomoci jer imam 4 nove novcate gume sa felnama od 15" koje sam dobio na poklon i interesuje me dali mogu da ih iskoristim ili ce ici na prodaju.. Inace kod mene su trenutno 14"
Felne sa 5 srafa na Vectri A??
Collapse
X
-
Re: Felne sa 5 srafa na Vectri A??
Stavljaj nove diskove sa pet rupa i teraj.
Mada, to znači i nova klješta verovatno, a samim tim i pločice. Možda sve možeš da nađeš polovno u kompletu na otpadu.
Sve druge varijante ne dolaze u obzir, osim prodaje!Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
-
-
A u sta da usrafi tockove? U diskove??
Mora da zameni komplet glavcine, sa kog opela pasuju ne znam, pretpostavljam da moze sa calibre posle '93.('94).
Mada ja licno mislim da je takva operacija besmislena i da kosta najmanje kao dobar komplet felni sa 4 rupe.Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
Comment
-
-
Pa to sam mislio, glavčine. Pazi ovako, glavčine sa polovnim dobrim diskovima kada sam ja pitao bile su 20eura komad (imao Vectru B sa 4 rupe)Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
zavisi od zelje i mogucnosti, uvek mogu da se naprave distanceri od 2cm koji bi imali drugaciji raspored rupa na njima (Njih privrstis sa ta 4 srafa sto imas a u distancerima se nareze navoj za 5 rupa sa tim rasponom, ali je pitanje da li moze da stane to pod rub u zavisnosti od ET felni, uticaj na ostale sklopove na trapu i cenu od oko barem 40e...Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
-
Bolje prodaj te felne i kupis sa cetiri rupe.
Comment
-
-
Originally posted by milannikKako izgleda taj distancer? Moze neka (gruba) skica?
Inace, mozda ti je najpametnije da zamenis felne i uzmes neke sa 4 rupa
Npr ovde na distanceru postoje cak rupe sa navojima za 2 raspona felni...Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Comment
-
-
Originally posted by TrixerDa li je moguce da se ikako na Vectri A stave felne sa 5 srafa?
Valjda felna ima pet rupa barem koliko ja znam!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Jedina opcija ti je da nadjes glavcine sa Vectre A V6 2.5 ili Turbo. Ona je fabricki imala 5 rupa ali malo je teze naci takav auto u delovima.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by TrixerDa li je moguce da se ikako na Vectri A stave felne sa 5 srafa? Jel postoji nekakva prepravka ili eventualno da se zamene diskovi i dobosi?? Ako neko zna nesto o tome bilo bi mi od pomoci jer imam 4 nove novcate gume sa felnama od 15" koje sam dobio na poklon i interesuje me dali mogu da ih iskoristim ili ce ici na prodaju.. Inace kod mene su trenutno 14"
Comment
-
Comment