Zna li neko gde da trazim uzrok ili koji je kvar, na mom Taunusu je mrtva kocnica (propada) kad je hladno vreme. Dok je bilo malo toplije oko 20 stepeni kocnica je radila super. Evo, kako su poceli hladniji dani kocnica propada i sve teze mogu da nadrukam da bi dobila pedala tvrd hod i normalno da bi kocio. Kad su bile vece spoljasne temperature, samo sam ujutu pri prvom paljenju imao malo utisak da je pedala niza ali vec posle prvog kocenja sve je bilo u redu. Cak je i na tehnickom pregledu (registrovan je pocetkom septembra) prosao OK na testu kocenja.Ali kako napolju padaju temperature, sve manje koci. Mora prvo da se sedam-osam puta nadruka da bi kocio i vec u sledecih nekoliko minuta, opet propadne.
Inace na vizuelnom pregledu se vide nikakve anomalije. Kociono ulje nigde ne curi (ili se bar nigde ne vidi), nivo u rezervoarcicu ne pada, glavni kocioni cilindar je nov, menjan je pre nekoliko meseci.
Molim vas ako neko zna odakle da pocnem neka me uputi. Hvala
Inace na vizuelnom pregledu se vide nikakve anomalije. Kociono ulje nigde ne curi (ili se bar nigde ne vidi), nivo u rezervoarcicu ne pada, glavni kocioni cilindar je nov, menjan je pre nekoliko meseci.
Molim vas ako neko zna odakle da pocnem neka me uputi. Hvala
Comment