Drugari, pazario sm neke AEZ felne za kadeta. Uvideo sam da su standardni šrafovi kraći. Danas sam nabavio neke šrafove koji su poprilično dugački i treba ih skratiti na odgovarajuću meru. Prvenstveno se odnosi na prednje točkove jer je debljina diska veća u odnosu na debljinu doboša. Pošto planiram da mi drugar skrati šrafove na strugu na odgovarajuću meru interesuje me da mi neko kaže koliko treba da bude dugačak šraf tj, koliko treba da viri iz felne kada se stavi u nju a da pritom lepo drži celom dužinom navoja. Moja procena je da treba da budu duži 5-6mm u odnosu na standardni. Naravno da je to odokativna procena i da je potrebno precizno merenje, ali verujem da su i drugi imali isti problem - pa da skratim proces merenja i odmah pređem na skraćivanje šrafova.
Šrafovi za alu felne
Collapse
X
-
Re: Šrafovi za alu felne
Naravno da ništa odokativno ne radim. Zato sam i pitao ovde i tražio vaše mišljenje. Jutros sam bio kod drugara strugara, sve smo lepo premerili i ostavio sam mu šrafove da ih uradi na propisnu meru. Čak smo ostavili i da viri s druge strane jer ne zakačinje nigde. Šrafovi prolaze celom dužinom navoja. Rešen problem dubinskim merenjem šublerom. Hvala svima!Prvo: Ja sam uvek u pravu. Drugo: I kad nisam u pravu poštuje se prvo pravilo
Comment
-
Comment