Posto sam novi na ovom forumu nadam se da cu bar dobro pitanje postaviti.Pre mesec dana sam kupio opel vectru 2006 godiste,motor1.9cdti od 110 kw.Auto je presao malo manje od 190000 km ima servisnu i sve pratece papire dakle km nije dirana.Pre nekog vremena u leru dok je auto hladan cuje se blago lupanje al kad se pritisne kvacilo sve to prestaje,auto ide stvarno super i nemam nekih zamerki jer kroz grad na ovaj minus trosi 8,5 litara sto je ok.Hteo bi da mi neko kaze dal se radi o zamajcu kako su mi neki rekli ili menjacu komplet ili necem trecem.Unapred hvala svima
zamajac ili menjac
Collapse
X
-
Re: zamajac ili menjac
Hvala vam na komentarima i savetima.Dal neko zna da mi preporuci nekog dobrog majstora za opele jer ja sam vozio bmw do sada tako da za opela ne znam.Dal bi ovim trebao da se pozabavim sto pre il nije tolika frka i gdr bi mogao naci delove ako je problem u zamajcu odnosno kvacilu,hvala
Comment
-
-
ok,znaci ne kupovati delove dok se ne skine komplet menkac pa videti koja je oznaka,delove za mali servis sam kupio u kit comercu i mislim da su oni oksa cenama,zvao sam ih vec i imaju sve delove menjaca sem zamajca pa sam zavo neki monterey veleprodaju na lekinom brdu i oni imaju sve malo su skupli al imaju zamajac koji kosta 41000din au sta reci,al svakom slucaju prvo ce se videti sta je pa cu kupiti delove,inace zivim u sumicama.Hvala svima jos jednom
Comment
-
-
Originally posted by TECANije bas toliko,trocifrena bi cifra trebala biti...''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment
-
Comment