SMART ForTwo 0.8 cdi (2003) problem sa TRAPOM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • marijano
    CBC Član
    • 12.12.2009
    • 17
    • Beograd

SMART ForTwo 0.8 cdi (2003) problem sa TRAPOM

Pozdrav svima!

Imam problem na prednjem trapu. Na svakoj rupi i rupici čujem kako nešto lupka i sa leve i sa desne strane. Bio sam kod majstora i on kaže da je otišla desna spona, a sa leve strane je OK i da mogu tako da vozim još neko vreme pa kad nađem deo da svratim da se zameni. Poslušao sam majstora i nisam mnogo obraćao pažnju na lupkanje kad je skoro počeo levi točak da mi trese kad kočim (ne dešava se kad idem sporo već samo kad idem malo brže pa hoću da usporim) i izgleda mi kao da beži levo - desno. Na pravcu je sve OK. Pretpostavljam da je otišlo još nešto. E sad se postavlja pitanje šta bi moglo da bude. Ako iko ima iskustva sa ovim neka mi napiše da znam šta da tražim jer idem u inostranstvo sad za prvi maj pa mislim da ću tamo lakše da nađem deo, a na žalost majstor mi ne radi zbog uskrsa.

Hvala u napred!
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

Re: SMART ForTwo 0.8 cdi (2003) problem sa TRAPOM

Prase se ne goji uoci bozica.. tako se ni automobil ne popravlja pred put nego mnogo ranije..

to sto majstoru ˝moze jos da ide˝ treba odmah zameniti jer majstor je majstor i moze na svom automobilu u toku dana resiti 100 stvari a ti ne mozes tako brzo

Sledeci put planiraj

Odgovor na pitanje je:
    Nije on jedini majstor i mnogi rade ovih dana pa dobro pregledaj i menjaj sta treba bez mnogo pametovanja, sigurnost je u pitanju a ukoliko se nesto pokvari na putu a, koliko vidim, ne znas da popravis/saniras, kostace te 13 puta skuplje

Comment

• marijano
      CBC Član
      • 12.12.2009
      • 17
      • Beograd

Znam svestan sam toga. Ne putujem kolima već busom, a auto mi ostaje u BG. Nego pitam zna li ko šta može da bude da bih kupio delove "preko" jer kod nas je strašno teško naći delove za smarta, a tamo to mogu da uzmem.

Ako iko zna odgovor značila bi mi pomoć. Post je još uvek otvoren.

Comment

• Gavra
        CBC Senator XXL
        • 06.03.2008
        • 2031
        • Beograd

Sve delove mozes kupiti kod ovlascenog Mercedes uvoznika ,a sta treba niko ne zna napamet. Na kanal pa pajser u ruke i drndaj malo
        Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

Working...
        X