Molim za pomoc postovani forumasi.Ove zime mi se pojavio problem oko propadanja papuce kvacila, pokusavao sam ispustiti vazduh i videti dalje ponasanje ali opet isto.Sednem u auto papuca propada ali ne skroz, nadrukam par puta i dobijem kvacilo ali u toku voznje nestignem da prebacim iz brzine u brzinu nego potrebno duplo kvacilo dabi usalto u sledecu brzinu.Ponekad pocne da radi bolje tj. nije potrebno duplo kvacilo, kako kad.Posto se auto vozi na kratke relacije(selo)pa se ni ne zagreje posteno, kvacilo se ovako ponasa.Kako se pode na duzi put kada se auto zagreje i kvacilo vise koristi pocne normalno da se ponasa kao da je sve u redu.Ako je hladno napolju ondak recimo uvece ugasim auto a ujutru opet ista prica, medutim ako nije napolju toliko hladno ume kvacilo i ujutru da radi normalno tj. nije potrebno drukanje pre voznje.U potanju je VW Sharan 19 tdi 2002g.Da napomenem ulje negubi.Zamolio bih vas ako znate gde je kvar tj.sta je tu problem, sta je crklo da bih kupio i zamenio posto nisam siguran dal je u pitanju gornji ili donji cilindar ili mozda nesto trece.Izvinjavam se za dugacak post ali sam hteo da objasnim kako se ponasa da nebude neke nedoumice ili zabune.Zahvaljujem se unapred svima koji budu spremni da mi pomognu.Veliki pozdrav svim forumasima jos jednom.
Kvacilo na Sharanu
Collapse
X
-
Hvala kalimero1, nekad je znalo da se oseti da pedala kvacila pri vracanju nazad pri kraju kao da zapne i nevrati skroz nazad dabi u sledecoj sekundi se vratila pedala skroz do kraja.Ja sam i sumnjao u gornji cilindar (danas je auto oteran kod majstora)medutim majstor mi kaze da on sumnja na hidraulicni lezaj u menjacu.Kao zamenice mi taj gornji cilindar pa cu videti kako ce se ponasati ali me zabrinule njegove predpostavke pa sam stoga postavio ovo pitanje u nadi da ce neko biti bolje upoznat sa ovakvom situacijom.
Comment
-
-
Evo da javim ishod operacije.Zamenio mi majstor gornji cilindar a promenjeni i delovi prednjeg trapa.Kvacilo malko bolje ale nije u redu, ali u voznji kada se u bilo kojoj brzini u voznji oduzme gas a takode kada se opet doda gas auto ne usporava ili ubrzava normalno nego tu radnju odradi uz lupanje kao da negde postoji nedozvoljeni zazor ili luft.Ja sam mislio da ce se to otkloniti prilikom sredivanja trapa medutim nije se nista umanjilo, kako je bilo pre popravke tako se ponasa i posle popravke.Sada mi kaze majstor da po njemu otisao mi je plivajuci zamajac.Iduce nedelje treba da ga oteram kod njega da se skine menjac i pogleda u kavkom je stanju zamajac.Molim vas ako bi ste mi znali pomoci a da slucajno nije u pitanju zamajac da napisete vase misljenje.Takode ako ko bude ovo citao a da ima prodavnicu rez.delovima intresuje me koloko kosta zamajac za njega i koloko bi kostao ceo komplet zanaci zamajac lemela potisna ploca i druk lezaj.U pitanju je VW sharan 2002g. 1.9 tdi 85 kw u pitanju je menjac sa 6 brzina.
Comment
-
-
Moraš znati, o kakvom setu se radi, jer za taj motor ima 4 vrste spojke. Sa letečim zamajcem, cena je oko 75000 RSD. Ako je "običan" zamajac, set: korpa, lamela je 28000 + potisni ležaj (hidraulika) 10000 RSD. Znači, tačni podaci i pronađeš, tko prodaje delove za VW. Kod navedenog, za leteči se čeka, jer ne drže na lageru.
Comment
-
-
to sto cujes u voznji trebalo bi da cujes i prilikom gasenja vozila. uglavno ne kupujte delove kod franje. mnogo je skup. Ceo set je 41000 dinara inace.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Hvala svima na pomoci, u ponedeljak skidanje menjaca pa cemo videti kakvo je stanje sa zamajcem.Pokusali smo dok je motor ugasen ubaciti u 1 brzinu i pomerali auto napred nazad i osluskivali i malko se cije na tom mestu kvacila da ima slobodnog hoda tj. da malko udara ili kako vec da napisem.Videcemo koje ce iznenadenje da nas doceka kada skinemo menjac.Jos jednom hvala svima na pomoci.Pozdrav.
Comment
-
-
Franjo i ada ne nabavlja delove ali mogu da uputim. A set se zna sta sadrzi!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Podatke sam dobio od jednog renomiranog beogradskog VW servisa, navodno iz njihove prodavnice auto-delova. Mora, da su cene sa ugradnjom! I meni je bilo sumnjivo, jer je set za renault oko 300 evra.
O kojem setu se radi, može se nači po serijskom broju motora:
2002 VOLKSWAGEN SHARAN 1.9L L4 DIESEL Turbocharged SOHC Parts
2002 VOLKSWAGEN SHARAN Transmission-Manual Parts
2002 VOLKSWAGEN SHARAN Clutch Kit
Comment
-
-
franjo unosi zabunu guglajuci odgovore te se zamoljava ovim putem da to ne cini. Telefon u ruke, dobar dan, treba mi to i to, posto...You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
Comment