Pozz.Pisao sam za problem kvacila na mom sharanu u temi Kvacilo na sharanu.Danas skinut menjac dole, i ustanovljeno da je krivac kvara plivajuci zamajac, medutim pojavio se dosta ozbiljan problem.Od razbijenog plivajuceg zamajca razlokao mi je desnu poluosovinu koju sam danas pokusavao da nadem preko tel.dal u prodavnicama ili na auto odpadima, ali nisam uspeo nigde da je nadem.Molim sve forumase dobre volje za pomoc oko ovog problema znaci treba mi desna poluosovina za VW Sharan 2002 g 1.9 tdi 85 KW oznaka motora AUY menjac sa 6 brzina.Moze polovna a moze i nova.Ko zna da pomogne oko ovog kvara molim napisite dali u temu ili na pp,MOLIM POMOC.
poluosovina za sharana
Collapse
X
-
to je jedan od traženijih dijelova za taj auto.mi smo ih dobivali iz austrije i cijena je bila oko 500e,za tu
lovu dobiješ poluosovinu,prirubnicu,nosač i šarafe.u zagrebu smo ju našli samo jednom i to od ford galaxija
samo se nemoj dati nagovoriti da ju variš.Last edited by kalimero1; 08.04.2013, 21:25.
Comment
-
-
021 503 174 porucis i dobijes. tu imas i one setove kvacila o kojima so pricali!!! Pozovi se na mene (ada) ako ti treba popust!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
Comment