poluosovina za sharana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kokolo
    CBC Član
    • 08.06.2009
    • 32
    • pančevo

poluosovina za sharana

Pozz.Pisao sam za problem kvacila na mom sharanu u temi Kvacilo na sharanu.Danas skinut menjac dole, i ustanovljeno da je krivac kvara plivajuci zamajac, medutim pojavio se dosta ozbiljan problem.Od razbijenog plivajuceg zamajca razlokao mi je desnu poluosovinu koju sam danas pokusavao da nadem preko tel.dal u prodavnicama ili na auto odpadima, ali nisam uspeo nigde da je nadem.Molim sve forumase dobre volje za pomoc oko ovog problema znaci treba mi desna poluosovina za VW Sharan 2002 g 1.9 tdi 85 KW oznaka motora AUY menjac sa 6 brzina.Moze polovna a moze i nova.Ko zna da pomogne oko ovog kvara molim napisite dali u temu ili na pp,MOLIM POMOC.
  • VVLAJKO
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2008
    • 484
    • Nis
    • Audi A4, Primera p12

Zglob do menjaca, homokineticki ili mora bas kompletna?
    Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• kokolo
      CBC Član
      • 08.06.2009
      • 32
      • pančevo

Nemora kompletna, od tocka taj deo je ok.a treba mi sledeci deo poluosovine i onaj mali deo sto ulazi u menjac.Na sastavu tog malog dela od menjaca i nastavka sto ide na njega razbijeni su nutovi(oni sitni zljebovi).

Comment

• kalimero1
        CBC Senator XXL
        • 01.11.2010
        • 318
        • zagreb
        • c5

to je jedan od traženijih dijelova za taj auto.mi smo ih dobivali iz austrije i cijena je bila oko 500e,za tu
        lovu dobiješ poluosovinu,prirubnicu,nosač i šarafe.u zagrebu smo ju našli samo jednom i to od ford galaxija
        samo se nemoj dati nagovoriti da ju variš.
        Last edited by kalimero1; 08.04.2013, 21:25.

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

021 503 174 porucis i dobijes. tu imas i one setove kvacila o kojima so pricali!!! Pozovi se na mene (ada) ako ti treba popust!
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
          X