Dal moze neko da podeli znanje samnom,uzeo sam mini cooper 2004 1.6 benzinac 85kw i cuje se servo,ne uvek al cesto,i kako bih da promenim sva ulja na vozilu,zanim me koje ulje ide u servo pumpu za ovaj model? Na cepu gore pise ATF,al neznamo dal je cep original,stavljen je Pentosin (msilim da sam dobro napisao) al i dalje je polemika koje stvarno ide,jedan drugar kaze bilo koje "zelene" boje , treba pomoc definitivno?
Ulje za servo mini cooper ?
Collapse
X
-
Trebalo bi da ide Pentosin CHF 11S.
Proizvodi ga Fuchs.
Nema baš mnogo kompatibilnih (specijalnih) hidrauličnih ulja, mada mislim da ima negde u temama o ulju i o tome.
Npr. Kroon SP 3013 je slično.
Radi se o hidrauličnim uljima specijalne aditivacije, otprilike su 2x manje viskoznosti na 40 cel. od ATF ulja a imaju (pravu) sintetičku osnovu (PAO ili bar preko 50% u kombinaciji sa nekim SHC i/ili estrima) i indeks viskoznosti od oko 300!
Zbog toga su na 100 cel. skoro iste viskoznosti kao prosečno ATF sa tačkom mržnjenja (tečenja) od blizu -60 cel.
Probaj da nađeš baš takvo.
Odradilo bi posao i ATF (naročito VI-ica) ali ne bih preporučio (dugoročno je sigurno lošije a zimi i kratkoročno).Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
-
-
Imam problem,kao sto rekoh,na chepu stoji "only atf" ( cak i u njemu je atf-crveno ulje) a u razgovoru i proverama prema sasiji stoji pentoksin , kako sam menjao sva ulja na vozilu,sad bih i za servo pumpu isto,nemam nacina vise da budem siguran dal je stvarno atf ili je mozda neko zamenio chep,ili pitaj boga sta vec,dal mozda da pisem kompaniji,.. ili (sto cu verovatno morati ) da nastavim as atf uljem,al majstor ne zna koje onda da sipa,ima ATF od 1-6 ,a ja nemam pojma razlike ulja od 1 do 6 ili da stavim ovo 6 kako drugar pomenuo?
Comment
-
-
Stvarno je teško reći ... ako ćeš po "poklopcu" teško da ćeš se ovajditi (jer ne piše koji ATF).
Konsultuj (po redosledu navođenja): uputstvo vozila, servisno uputstvo, zvanični servis, proizvođača (prvo zastupnika pa centralu) ...
Od ovih poslednjih se nećeš ovajditi (pretpostavka) jer će servis reći da dođeš kod njih (normalno), proizođač se obavezao da servisira vozilo 7 god ... možda i 10-12, posle "peru ruke" i prave se nevešti (uglavnom, ako se uopšte i jave, čisto "posumnjam").
VI je malo ređa od ostalih i najnoviji je standard koji menja sve prethodne Dexron (uglavnom). Možda je i IIIH dovoljno. Doduše, ima i ATF-a koji nisu po Dexron standardima i ne mešaju se sa njima.
Tako da to "ATF" apsolutno NIŠTA ne znači (može se okačiti mačku o rep):
Većina ATF je crvene boje (TASA obično nije, već liči na svetlo motorno), tako da ni od toga nema pomoći.
Jedno je sigurno, dok ne utvrdiš šta da sipaš, nemoj ni da sipaš (radiće i sa starim još koju nedelju, mesec, godinu).
Btw.
NISAM i još jednom N I S A M preporučio ATF VI, već sam rekao da bi "odradilo posao" neko (kraće) vreme.Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
Comment