buggy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CSI
    CBC Član
    • 09.08.2005
    • 40
    • SCG

buggy

Pozdrav,
    nisam naso nista slicno na forumu, imam planove (zelje) a vi mi pomozite da ih ostvarim ili da odustanem...
    Zelim da napravim buggy a li ne one doom kao iz mad max nego one od polyestra, za sad sam nasao da nekolkiko ljudi proizvodi sasiju za buggy cene se krecu od 400-600 eur, prosta mat kaze uzmem to uzmem bubu za 200-400 eur i za manje od 1000 eur imam buggy- sta drugo da vozim leti
    E sad saznao sm na stranim sajtovima da trebam da nademm bubu koja ima napred tozionu osovinu - pitanje =zna neko od koje godine nije ta osovina, nesto su poninjali kubikazu pa nisam skapirao..
    nasao sam na mas fakultetu cenovnik atesta za buggy pise 4000 din???
    Dal je neko radio to ?zna nekog ko je radio? onda registracija kao poljoprivredno vozili i normalno...
    nije mi jasno ni kako ce ona plastika da se ucvrsti za sasiju sigurno ak o se spaja srafovima oko njih od vibracija prociriti te rupe s vremenom ???
    ima neko neko uputstvo nasao sam jednom nekog u oglasima da ima uputstvo za pravljenje ali je 032 i niko se nije javljao jos pre koju god a sad nista da nadem..
    sve informacije su dobrodosle..

SEE YOU ALL CSI
    CSI
  • Trivo
    CBC Senator
    • 02.06.2005
    • 202
    • Bosanski Novi/Novi Grad/Novi Beograd

Pozdrav.Na sajtu VW Buba kluba iz Panceva bilo je na prodaju par novih skoljki od poliestera bas za buggy,dobro su izgledale a i nisu bile skupe.Nemam njihovu adresu,cim saznam javljam.
    Sve bube osim modela 1303 imaju napred torzionu osovinu,lako za prepoznati jer model 1303 ima napred McPherson vjesanje,zakrivljen vjetrobran,vecu haubu(duzu) pa ces ih lako prepoznati.
    Znaci svi modeli koji su kod nas najvise zastupljeni(1200,1300...)dolaze u obzir.
    Ako ces da kupujes bubu i da pravis buggy bitno ti je samo da je motor u koliko-toliko dobrom stanju,kocioni i upravljacki sistem i eventualno podovi.U vecini slucajeva pri pravljenju buggyja skracuje se i sasija na odredjenu mjeru.
    Evo ti i dva dobra sajta,prijavi se i pitaj,dobices puno pravih informacija:
    www.thegoldenbug.com
    www.vwbuba.hr
    Vidi,sagledaj i javi sta si odlucio
    VW 1200 1972god.
    VW Golf 1.3 1988god.
    FIAT Punto 1.9 JTD 2001god.

Comment

• CSI
      CBC Član
      • 09.08.2005
      • 40
      • SCG

buggy- kreiranje modifikacija

Poz!
      Da znam adresu tih iz panceva los sajt linkovi ka nepostojecim stranama... uputstvo koje nije tu.. "600 eur sve s rol barovima" a rol bar im je..... da ne komentarisem vodovodne cevi lise zavrene i prefarbane - ja bih to niklovano - a nisam nasao nikog ko nikluje ako neko zna gde u Bgd ili okolini mogu da niklujem i cene.... drugo poslao sam im par mailova.. pa nisu odgovorili verovatno mogu samo kod njih da odem i da platim da mi urade.... a informacije -tesko da ce dati - moj utisak , eto bar da ih pitam kolko para traze i to je neka informacija .. ali ne javljaju se...
      ima neki sajt koji od bube pravi neke jaguar i mercedes modele.. opet nema cena za set ali inajmljuju 100 -2000 eur dan pa..... ih nisam ni pitao za cenu seta...
      ima za 400 eur u oglasima skoljke zvacu pa cu pokusati da dobijem vise inf.. a i video sam oglas za uputstvo za gradenje buggy elektro fice... 100 din pa cu ito naruciti pa u e oblik na forum ili kod mene na sajt.. ima u somboru neki liju plastiku, prave camcee..... i buggy sasije... pa cu is njima da vidim...

sve informacije su dobrodosle....
      CSI

Comment

• manijac
        CBC Veteran
        • 30.03.2005
        • 109
        • Bor

Imas na PIKECOVOM FORUMU (nije reklama) nesto vise o ovome.

Comment

• CSI
          CBC Član
          • 09.08.2005
          • 40
          • SCG

buggy skoljka 400eur

poz.
          evo pricao sam s covekom iz Kaluderice skoljke lije 400eur moze i vise zavisi model i klko poliesera....
          On prodaje igotv buggy 2 kom 2500eur... kaze izadete od 1200 eur pa na vise zvisi od opreme + atest 2400 din(??? imam druge inf oko 4000 din na masinskom..)Nije nesto model skoljke lepsi su mi ovi iz vojvodine..
          evo adresa sajta (mislim slike i kontakt )

neshabuggy.com

ako neko ima jos inf dajte GLADAN sam do aprila da odlucim ili pravim ili ne bar da znam tacno sta kako gde koliko ...
          CSI

Comment

• g60
            CBC Senator XXL
            • 20.10.2006
            • 1011
            • Vrachar je majka ;)

A jel ima neki oblik da lici na ovaj?
            Pozz
            Ima li sta?

Comment

• AlexRS
              CBC Senator
              • 27.10.2007
              • 234
              • Borca

Cesto vidjam u halo oglasima neki lik prodaje prirucnike za budzenje yuga i pravljenje bagija....

Comment

• cross kart
                CBC Početnik
                • 23.10.2007
                • 3
                • Zagreb

Možda mogu pomoči. više na www.cross-kart.com o proizvodnji buggy odnosno cross kart vozila

Comment

• CTPAX
                  CBC Početnik
                  • 13.02.2007
                  • 8
                  • Beograd,Zemun

Da li neko moze da okaci seme za pravljenje bagija,tj. dimenzije i raspored cevi za cevastu sasiju. Unapred hvala!

Comment

• David_WRRT
                    CBC Veteran
                    • 02.11.2007
                    • 130
                    • Beograd

Trenutno moj ortak pravi jedan bagi i mogu ti reci da te to izadje mnogo para, samo racunaj: jedna stara buba (od koje koristis "sasiju"), poliesterski deo karoserije, roll-bar, soferka, sedista, uredjivanje motora, sredjivanje trapova i kocnica, skracivanje karoserije i varenje metalnih kutija za koje se pricvrscuje poliester,farbajne poliestera, nove sajle (krace), auspusi, felne, hromiranje gomile stvari i to veoma velikih: roll-bar, farovi, delovi motora i trapa, instalacije,.... i jos gomila detalja kojih bi se setio tek kada krenes u projekat.
                    Alfabet is like:ABT...
                    I like to hear Honda, to see Italian's, but I like to have only a V.A.G. car

WOLFRACE RACING TEAM

Comment

• MandariX
                      CBC Član
                      • 22.01.2008
                      • 63
                      • Beograd-Vozdovac

To zadovoljstvo ce mnogo da te kosta.Ja sam o tome razmisljao pre par godina i na kraju odlucio da kupim jednu,pa se malo raspitivao.Najjeftinija je neka kineska varijanta,cije sam slike i nacrte dobio od proizvodjaca koja kosta oko 2400 eur bez carine i poreza,kao i bez atesta.Nazalost ja sam obisao te dokumente pa ti ne mogu dostaviti nacrt,ali potrazi na google pa ces naleteti.
                      Duh koji vozi........

Comment

• CTPAX
                        CBC Početnik
                        • 13.02.2007
                        • 8
                        • Beograd,Zemun

Pare nisu problem,kao ni skoljka...Zanimaju me svi limarski radovi tj. seme kako se pravi...Jos jednom,unapred hvala!

Comment

• David_WRRT
                          CBC Veteran
                          • 02.11.2007
                          • 130
                          • Beograd

javi se ovom liku za sasiju i karoseriju:060/5555-987 Vlada a za sve ostalo javi se meni na PM
                          Alfabet is like:ABT...
                          I like to hear Honda, to see Italian's, but I like to have only a V.A.G. car

WOLFRACE RACING TEAM

Comment

Working...
                          X