Neznam za vrednost, ali oko 100eura nije mnogo da daš, ali šta ti je sa starim? Kakve si simptome imao? Meni su malo sinhroni između 3 i 2 i 4 i 3 čuju prilikom malo žešče vožnje.
Koliko vredi menjac sa 5 brzina za Mercedes 190
Collapse
X
-
jako puno vredi u funkcionalnom smislu, raritet.
ako je tvoj menja?, ?uvaj ga.
Mercedes sa 5 brzina iz 80tih je pravo ?udo, retkost koja se skupo dopla?ivala (ako je bilo uopšte mogu?e za pojedine modele tj kombinacije sa motorom).
sada posle 25 godina pitanje je koliko vredi i sam 190 kao auto, ni menja? verovatno nije extra para.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
automatik je ovde (skoro pa) bezvredan, skupo je još i platio.
ovde ljudi pla?aju da se izbaci automat
a sa druge strane MB 250 E klase pa dizel je sasvim nešto deseto u odnosu na 190 u svemu, uklju?ivo i ondašnju ponudu standardne opreme onda- 80tih.
i cena novih je bila prili?no razli?ita.
pri?a je bila o manuelnom 5 brzina iz 80tih, ako sam dobro protuma?io pitanje.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by sw.brickjako puno vredi u funkcionalnom smislu, raritet.
...
Mercedes sa 5 brzina iz 80tih je pravo ?udoZovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
Pusti komentare honda moderatora mozda je trazio menjac za hondin motokultivator-to je taj sa kratkim prenosom.Mislim da vredi oko 250-300evra ali za svaki slucaj zovi Jocu/servis memec/ i pitaj ga on radi sa tim 064/1422278 011/8035313 naravno pitaj ga da kupis i on ce ti reci cenu
Comment
-
-
Znaci bio sam relativno blizu,inace to je skroz normalna cena za petobrzinca ako se u taj model ugradjivao i cetvorobrzinac,koji je po pravilu duplo jevtiniji.
@stefanves
Zovi neki otpad i raspitaj se za cenu menjaca za fiat bravo,bices neprijatno iznenadjen...FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
Comment