Pozdrav...
Naime, desava mi se u zadnje vrijeme, a i prije ponekad da mi se u voznji na nekoliko trenutaka upali lampica od Serva ona crvena s slikom volana valjda je to znak za servo...
Lampica se upali i ugasi tako brzo da je gotovo nemoguce upratiti taj ciklus..
jedino kada slucajno nekada pogledam instrument tablu i to spazim na trenutak...
To se ne desava cesto vec recimo na nekih cca 300 km ja to spazim jednom da se desi
Nikad mi se u voznji nije gaso servo niti sam imao kojekakvih problema s volanom a ni autom uopste... vidim dosta vlasnika punta mk2 ima slicnu zajebanciju pa sta da sada ja ocekujem ???
Sumanjm da ce bu otic servo motor i onda to treba zamjenit ili sta vec ?
Ak je tako onda to nije nist strasno ko ga hebe novi ce potraje duze
pozdrav i Unaprijed Hvala
tepSIJA
Naime, desava mi se u zadnje vrijeme, a i prije ponekad da mi se u voznji na nekoliko trenutaka upali lampica od Serva ona crvena s slikom volana valjda je to znak za servo...
Lampica se upali i ugasi tako brzo da je gotovo nemoguce upratiti taj ciklus..
jedino kada slucajno nekada pogledam instrument tablu i to spazim na trenutak...
To se ne desava cesto vec recimo na nekih cca 300 km ja to spazim jednom da se desi
Nikad mi se u voznji nije gaso servo niti sam imao kojekakvih problema s volanom a ni autom uopste... vidim dosta vlasnika punta mk2 ima slicnu zajebanciju pa sta da sada ja ocekujem ???
Sumanjm da ce bu otic servo motor i onda to treba zamjenit ili sta vec ?
Ak je tako onda to nije nist strasno ko ga hebe novi ce potraje duze
pozdrav i Unaprijed Hvala
tepSIJA
Comment