C 200 kompessor W203

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishio
    CBC Senator XXL
    • 29.05.2007
    • 1204

C 200 kompessor W203

Pre par dana se na boardu pojavi da nema tecnosti za stakla, naspem do vrha i ne ugasi se .. kad pogledam posle sve ispod auta curi tecnost negde ..

naime pre zime je ostala tecnost koja je jos letos sipana i ona je zaledila, i sad sta je moglo da pukne od tog leda pa sad da curi .. tecnost za stakla je skoro nemoguce skinuti, serem se u novije mercedese, to je toliko zavuceno da nema sanse ista da vidis, sad gledam sta me ocekuje sta je moglo da pukne, posuda je jako debela ona plastika tesko mi da poverujem da je ona mogla tek tako puci, a nisu tako jaki minusi bili ..

ima li ko ideju ?
  • Durango
    CBC Senator XXL
    • 01.02.2006
    • 590
    • Zemun, Srbija

To sto je zavucena, ispod branika i sl. je problem kod svih novijih automobila koji su pretrpani svim i svacim. Siguran sam da ces ako skines branik ili podkrilo, moci da joj pridjes! Moguce je da je pukla na odvodu ili negde gde je plastika tanja.
    MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• mishio
      CBC Senator XXL
      • 29.05.2007
      • 1204

pa nije mi jasno zasto su morali tako da je zavuku, jer motor nije velik, ima mesta prilicno okolo, a oni ga zavuku ispod fara, pri dnu branika, jedino ako od dole moze da se pridje .. moracu za pazovu da palim da vidim sta da se uradi, mogu da zamislim cenu nove posude

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Verovatnije je da je otislo na nekom spoju, nego sama posuda, ali skidanje ti ne gine!
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Djux
          CBC Veteran
          • 10.08.2007
          • 133
          • Zemun

Na nekom spju je garantovano puka, ako vec ne pusta izmedju posude i creva sto je po meni verovatnije. Ako nista plasticar sve sredi garantovano. Hmmm. cudno pravo da kazem nisam nikad ni gledao gde je ona smestena kod W203. Kod mene na W210 savrseno dostupna kao ne vecini mercedsovih modela. Secam se samo da je W140 imao prilicno zabacenu tu posudu,a da je pokolopac izvucen kod maske s leve strane.

Comment

• mishio
            CBC Senator XXL
            • 29.05.2007
            • 1204

na istom mestu je i ovde zavuceno, bukvalno ispod fara kod branika sa leve strane, a nema uopste potrebe za tim, ima mesta koliko oces po haubom ..

moracu da odem pa taman da to u pazovi plasticar zakrpi ..

Comment

• Durango
              CBC Senator XXL
              • 01.02.2006
              • 590
              • Zemun, Srbija

Ima mesta kod tebe jer je motor sa 4 cilindra, ali kada je unutra V6 ili V8, onda nema mesta prst da gurnes. Iz tog razloga je ona sklonjena! Da bi kod svih modela bila na istom mestu, a i estetski lepse izgleda kada je sve tako upakovano i zavuceno.
              MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• mishio
                CBC Senator XXL
                • 29.05.2007
                • 1204

pa zato i pisem, mislio sam da premesta kad je vec motor od 1.8 sa kompressorom, pa ima viska mesta ..
                mada zna mecka sta treba gde da bude ne sumnjam, samo sto sam krpio npr to na 190ki, sam za 2min skinem 2 min vratis jbga.. sad te teraju da ides u servis

Comment

• PJ
                  CBC Član
                  • 25.12.2007
                  • 39
                  • Zemun

Na W210 sam imao problem da tečnost lagano iscuri čim je naspeš.
                  Auto je bio nov, kupljen ovde, pa se ispostavilo da je stigao sa "pojedenim gumicama" i to su zamenili za nekoliko minuta.

Navodno, ukoliko se ne koristi njihova (Mercedesova) tečnost, te gumice se oštete i odmah su krenuli u priču kako je to sigurno zbog toga, ali pošto je auto bio star 7 dana, izvinili su se i to zamenili.

Comment

Working...
                  X