Ti ga pohvalis, a on se ukenja. Riknuo mi je zadnji levi amortizer. Posto do sad nisam imao prilike da se interesujem oko tih stvari, bilo bi lepo da mi predlozite koje da kupim. Imajte u vidu da je auto sa tvrdjim oprugama (plave).
Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Ja imam standardno veshanje i ne razumem se u to B6-B8 ali sam stavio BILSTEIN zadnje amortizere i prezadovoljan sam njima. Uradi to u ovl. servisu i daju garanciju na ugradjeno a usput ti i pretresu trap onako muski i kazu ako je jos nesto otislo. Bar je u Pa tako...
Opet, izvini sto se ne razumem u te oznake ali amortizerima sam vishe nego zadovoljan, ma PREZADOVOLJAN!
Amotrizeri zamenjeni. BILSTEIN F4-B36-1518-H1 Menjani u mojoj garazi (cale i moja malenkost) Desni donji saf je zaribao, tj. pri pokusaju da se odvrne okretalo se celo kuciste u gumi, pa je morala da radi brusilica (odseceni safovi sa jedne i druge strane pa komplet sve izaslo napolje). Hvala svima na informacijama, a posebno Shaqu i Doktoru.
Cena je 3200 po komadu. Garncija godinu dana. Treba li da kazem gde sam kupio? Nekom treba ta informacija?
Inace, procitao sam sta pise na oprugama: DB124/2(ili3 -ne vidi se lepo)HA
Brzine su u H. - Ti ces da me ucis kako se vozi. - Sta si rek'o?? - Nista-nista, hvala cika-Momo. Vracam ga cim popravim moj auto.
Comment